Με πρασοτηγανιά γιόρτασαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Φανερωμένης.

Την πρώτη εκδήλωση του χρόνου διοργάνωσε η διοίκηση του ΚΑΠΗ και συνεχίζει στις 9 Φλεβάρη με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Αχνιστή πρασοτηγανιά καθώς επίσης κι άλλα πεντανόστιμα εδέσματα που συνοδευόταν από ντόπιο κρασάκι είχαν την ευκαιρία να γευτούν οι ηλικιωμένοι, μέλη του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Φανερωμένης. Το ΚΑΠΗ Φανερωμένης ήρθε να αναβιώσει την Γουρονοχαρά, προσφέροντας ένα πιάτο γνώριμο για τους ηλικιωμένους που έζησαν την «ιεροτελεστία» της παρασκευής.

Παρών ο αντιδήμαρχος του Δήμου Φαρκαδόνας, κ. Γιάννης Γεωργολόπουλος ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Πέραν του φαγητού δόθηκε παράσταση Θεάτρου Σκιών, με τον Κοσμά Παναγιώκα, προσφέροντας χαμόγελα και διασκέδαση στους ηλικιωμένους αλλά και στα εγγονάκια τους, που συνόδευσαν τους παππούδες στην εκδήλωση.

Οι μάγειρες Βασίλης Αλεξόπουλος, Δημήτρης Αλεξόπουλος και Θωμάς Κλωτσοτήρας με την βοήθεια του Καραγκιόζη που έδωσε την συνταγή και τον καλύτερο εαυτό του, παρασκεύασαν το μοναδικό χειμωνιάτικο και γιορτινό έδεσμα που προσφέρθηκε στους παρόντες κι άφησε τις καλύτερες σχέσεις.

Η παράσταση, υπήρξε προσφορά της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Φαρκαδόνας, έκλεισε με την τιμητική αφιέρωση στον μεγάλο δάσκαλο Ευγένιο Σπαθάρη.

Η εκδήλωση έκλεισε με ανταλλαγές ευχών για τον καινούριο χρόνο. Το επόμενο αντάμωμα θα γίνει για την κοπή της πίτας στις 9 Φλεβάρη στις 4 το απόγευμα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia