Μουσικοχορευτική βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γόμφων!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γόμφων πιστός στην Παράδοση και στην διάδοση και μεταφορά της στις νεότερες γενιές οργανώνει ένα πανηγύρι παραδοσιακό με το χορευτικό του τμήμα υπό την διδασκαλία του Δημήτρη Δημουλά.

Επίσης ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ κεντρική θέση σ αυτήν την Εκδήλωση θα έχει αντιπροσωπεία πολιτιστική με παραδοσιακά  χορευτικά από την Πολωνία.

Φιλοξενούμε, με τη βοήθεια του Δήμου Πύλης,  στα πλαίσια Πολιτιστικών ανταλλαγών αντίστοιχο σύλλογο από την μακρινή Πολωνία, που με τις παραδοσιακές τους φορεσιές θα χορέψουν για όλους εμάς δίνοντας μια νότα διαφορετική στην φετινή μας εκδήλωση.

Οι Φιλοξενούμενοι μας Πολωνοί θα χορέψουν το Βράδυ της Παρασκευής στην Κεντρική Πλατεία των Γόμφων μαζί με το χορευτικό του Συλλόγου μας και επίσης θα χορέψουν και την άλλη ημέρα το απόγευμα στις 08:30 στο ΜΕΣΟΧΩΡΙ της Πύλης στην Έδρα του Δήμου μας.

Εκεί θα χορέψει ξανά και το χορευτικό του Συλλόγου Γόμφων.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στην πλατεία των Γόμφων σας Περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε σε μια λαϊκοδημοτική βραδιά, να θυμηθούμε την παράδοση, να γλεντήσουμε με τους ήχους του κλαρίνου του Σταύρου Ιωαννίδη και τις φωνές του ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ της ΒΑΣΙΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥ και του ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΟΥΜΑ. Μπουζούκι ο  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΥΡΑΚΗΣ.

Είναι σημαντικό για μας να στηρίξετε την προσπάθεια μας αλλά και για να δείξουμε στους φίλους μας από την Πολωνία πόσο τιμούμε την Φιλία και την ανταλλαγή των πολιτισμικών εμπειριών.

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα Έναρξης: 09:30

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia