Μπαράζ επαφών με φορείς και εργαζομένους από τον Γιώργο Πρ.Ηλιάδη.


Συνεχίζει δυναμικά τις περιοδείες του ο υποψήφιος βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ηλιαδής  στο πλαίσιο των προεκλογικών του επαφών με πολίτες και εκπροσώπους φορέων του νομού Τρικάλων.

Σήμερα, το πρωί επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, όπου συναντήθηκε με τον προϊστάμενο κ.  Αθανάσιο Μπαλατσούκα και ενημερώθηκε για διάφορα θέματα, καθώς και τα όποια σημαντικά ζητήματα αντιμετωπίζει υπηρεσία.

Ευδιάθετος και χαμογελαστός ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης. Η ανταπόκριση των εργαζομένων ήταν ιδιαιτέρως θετική, ενώ δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων για τα ανοιχτά θέματα που τους απασχολούν.

Ο Γιώργος Ηλιάδης από την πλευρά του άκουσε με προσοχή τα όσα υπογραμμίστηκαν και δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και αναβαθμισμένου Τμήματος Συγκοινωνιών που θα σέβεται τους εργαζόμενους με απώτερο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.  

Αποτελεσματική δουλειά

Στη συνέχεια της περιοδείας του, ο Γιώργος Ηλιάδης επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων. Εκεί, σε εγκάρδιο κλίμα συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Γιώργο Σπηλιόπουλο και ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που υπάρχουν και τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό της ΕΛΑΣ στην περιοχή μας.

Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί διαδοχικά με τον Α’ Υποδιευθυντή της  ΔΑ Τρικάλων, Α’/Δ Στέργιο Νίντο, τον Διοικητή Ασφάλειας, Α/Υ’ Δημήτρη Μήτραινα, τον Διοικητή της Τροχαίας, Α/Α’ Ιωάννη Τσιώλη, καθώς και με αστυνομικό προσωπικό όλων των βαθμίδων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, δε παρέλειψε να τονίσει πως το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών στον Νομό είναι υψηλό χάρις στην αποτελεσματική δουλειά και την αίσθηση του καθήκοντος επιδεικνύουν όλοι.

Με διάθεση συνεργασίας

Το Δημαρχείο Τρικκαίων  ήταν ο τρίτος και σημαντικός σταθμός της σημερινής περιοδείας του υποψηφίου βουλευτή, αφού είναι το κέντρο αποφάσεων για το παρόν και το μέλλον των Τρικαλινών δημοτών.

Ο Γιώργος Ηλιάδης συναντήθηκε με το Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου σε χαλαρό και ιδιαιτέρως «ζεστό» κλίμα, ανταλλάσσοντας απόψεις και σκέψεις γύρω από την αποτελεσματική και σύγχρονη  οργάνωση της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επίσης, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους Αντιδημάρχους Κώστα Ψύχο και Χριστόφορο Ρόμπο .

Ο υποψήφιος βουλευτής δεσμεύθηκε από την πλευρά του ότι η επόμενη ημέρα των εθνικών εκλογών, θα σημάνει και την ουσιαστική αλλαγή για την τοπική Αυτοδιοίκηση στο πλαίσιο των όσων πρεσβεύει το Κίνημα Αλλαγής και η Φώφη Γεννηματά.

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia