Μ. Χατζηγάκης: «Η Ν.Δ. θα καταγράψει μεγάλη νίκη σε αυτές τις εκλογές»

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό TV 10 παραχώρησε ο Μικέλης Χατζηγάκης, ο οποίος μίλησε για τις εκλογές στις 7 Ιουλίου και ανέλυσε το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης τόνισε πως «Το βασικό μήνυμα της Κυριακής είναι ότι αυτή την στιγμή συντελείται μια τεράστια αλλαγή στην κοινωνία. Είναι μια πολιτική αλλαγή, μια αλλαγή ανανέωσηςΑυτό το έπιασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί και ο ίδιος εκφράζει αυτό το καινούργιο πνεύμα. Το πνεύμα του νέου, μορφωμένου και άφθαρτου. Του νέου που δεν τάζει λαγούς με πετραχήλια, που λέει την αλήθεια και παρουσιάζει στους πολίτες ένας σαφές και εμπεριστατωμένο πρόγραμμα. Για αυτό και οι 9.5% μονάδες διαφορά είναι και μια προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και των ιδεών του και του ύφους του».  

Επίσης, ο Μικέλης Χατζηγάκης έκανε μια εκτίμηση για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών  και υπογράμμισε τους στόχους της ΝΔ. Συγκεκριμένα είπε:

«Η Νέα Δημοκρατία θα καταγράψει μια μεγάλη νίκη σε αυτές τις εκλογές. Αλλά η πραγματικά μεγάλη νίκη της ΝΔ θα είναι όταν καταφέρει να μειώσει την ανεργία και να δημιουργήσει νέες δουλείες για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Η πραγματικά μεγάλη νίκη της ΝΔ θα είναι όταν καταφέρει να δώσει στους συνταξιούχους μια αξιοπρεπή σύνταξη. Θα είναι όταν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας αποκτήσουν ένα καλό εισόδημα. Σε αυτά πρέπει να δώσουμε έμφαση από την πρώτη κιόλας μέρα”.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia