Νέα αντικουνουπική προστασία με αιθέρια έλαια από τον Βασίλη Τσιούτσια!

Ο ιδανικός σύμμαχος για όλη την οικογένεια απωθεί τα κουνούπια και βάζει <<stop>> στα ενοχλητικά έντομα που συναντούμε σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους και μάλιστα με επώδυνο τσίμπημα!

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά στη ζωή μας με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της, όπως οι μεγαλύτερες μέρες, οι εντυπωσιακές λιακάδες και τα όμορφα λουλούδια παντού, να μας γεμίζουν με ζωντάνια και θετική διάθεση, αφού είναι γνωστό ότι ευνοεί την ανάπτυξη των ερωτικών διαθέσεων. Φέρνει μαζί της όμως και τον ενοχλητικό μπελά της εποχής, τα εκνευριστικά κουνούπια που είναι αποδεδειγμένο ότι έχουν πολύ δυνατή όσφρηση και ως εκ τούτου επιλέγουν τα υποψήφια θύματα τους!

O δραστήριος φαρμακοποιός κ.Βασίλης Τσιούτσιας παρασκεύασε στο εργαστήριο του μια αποτελεσματική φόρμουλα προστασίας για όλη την οικογένεια με διακριτικό άρωμα που σέβεται και προστατεύει το δέρμα μας!

Τα κουνούπια αποτελούν θανάσιμη απειλή, δυστυχώς, για χιλιάδες ανθρώπους παγκοσμίως!Με τη σωστή προφύλαξη θωρακίζετε τον οργανισμό σας από τον κίνδυνο. Τα αιθέρια έλαια, κατά τον έγκριτο φαρμακοποιό είναι οι φανατικό εχθροί των κουνουπιών!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia