Νέα δυναμική προσθήκη στην ομάδα του Βαλάντη Τσιούτσια. Η ΒΙΒΗ ΠΑΛΛΑ υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Πύλη ΑΞΙΩΝ.

Η Νηπιαγωγός του Παλαιομοναστήρου, Βιβή Πάλλα αποδέχθηκε την πρόταση του Βαλάντη Τσιούτσια και θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου. Είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Σχολής του Τμήματος Νηπιαγωγών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διαμένει μόνιμα στο Παλαιομονάστηρο.
Γνωρίζει την Αγγλική γλώσσα σε επίπεδο Proficiency και την Ιταλική σε επίπεδο Β2. Τα δυο τελευταία χρόνια είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Παλαιομοναστήρου. Επιπλέον,κατέχει την πιστοποίηση Α και Β επιπέδου γνώσης των Η/Υ. Είναι παντρεμένη με τον Μελισσοκόμο Δημήτρη Τσούγγο και είναι μητέρα δυο παιδιών. Σε δηλώσεις της η κ. Πάλλα επισημαίνει: «Η απόφαση να ασχοληθεί κάποιος με τα κοινά είναι ένας τρόπος να δείξει
την αγάπη για τον τόπο του και τη διάθεσή του για προσφορά. Από την πλευρά μου αισθάνομαι έτοιμη να αγωνιστώ για ένα καλύτερο Δήμο Πύλης». Ο κ. Τσιούτσιας εμφανώς ικανοποιημένος από την υποψηφιότητα της κ. Πάλλα επισήμανε «Ο χαρακτήρας, οι ιδέες και το μορφωτικό επίπεδο της κ. Πάλλα μπορούν να ανοίξουν νέους ορίζοντες και να βοηθήσουν στην ανάταση της επόμενης μέρας στο Δήμο Πύλης».
Βιβή καλωσόρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia