Νέα ονόματα θα ανακοινώσει την Δευτέρα, ο Νίκος Σακκάς

Νέα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θα δώσει την προσεχή Δευτέρα στη δημοσιότητα, όπως δήλωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ασχολείται με τους σχεδιασμούς που μπορεί να γίνονται από άλλους συνδυασμούς που θέλουν να κατέλθουν στο Δήμο :

« Θα ήθελα το χρονοδιάγραμμα να τηρηθεί, δεν τίθεται θέμα για 5 μέρες μέσα στο Δεκαπενταύγουστο, αλλά θέλω να διατηρηθεί η βεβαίωση που πήρα από τον εργολάβο να παραδοθεί το αργότερο τέλος Αυγούστου η οδός Γαριβάλδη. Ο καθένας θα κριθεί από τον τρόπο που θα δράσει, κάθε μέρα παρακολουθώ όλα τα έργα από κοντά. Είμαι εδώ για να λύσω τα προβλήματα, όχι για να κρυφτώ.

Ανακοίνωσα ήδη 86 ονόματα για το ψηφοδέλτιο μας, και παρόλο που ποτέ δεν έκρυψα την κομματική μου ταυτότητα, δεν έχω μαζί μου μόνο ανθρώπους της ΝΔ. Οι άνθρωποι που εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο αξιολογούνται με βάση την προσωπικότητα τους, και όχι από κομματικούς καταλόγους. Θέλω ανθρώπους ικανούς, που να μπορούν να δουλέψουν για την πόλη.

Έχουμε κάνει και με τη Δήμητρα Νάτσινα μια κουβέντα, μου είπε ότι αποχώρησε από την Περιφέρεια, και περιμένω την απάντηση της.

Είναι πάγια αρχή μου να κοιτάζω μόνο τη δική μου ομάδα, και να μην κοιτάζω τι κάνει οποιοσδήποτε άλλος απέναντι. Δεν με ενδιαφέρει το τι κάνει ο καθένας, εγώ μόνο με τα του οίκου μου θα ασχολούμαι. Όπως και στις εθνικές εκλογές δεν πήρα θέση υπέρ κανενός προσώπου, αλλά μόνο του κόμματος της ΝΔ, έτσι θα ήθελα και να εκτιμηθεί αντίστοιχα τώρα που είμαι στη θέση αυτή.  Δεν είμαι πίσω από κανένα γραφείο, έχω τη δική μου προσωπικότητα, και δεν θέλω να μοιάσω σε κανέναν. Αυτό που μας ενώνει με τον κ. Παπαστεργίου είναι η κοινή μας πορεία και η…ΑΕΚ, κατά τα αλλά εγώ έχω και…μουστάκι.

Να θυμίσω απλά, και να το μάθουν όσοι δεν το ξέρουν, ότι εγώ ήμουν δημοτικός σύμβουλος στην ομάδα του κ. Ταμήλου το 2010 που κερδίσαμε την Α Κυριακή και χάσαμε τη Β. Εγώ λοιπόν είχα εκλέγει και τότε, άλλοι και άλλες δεν είχαν εκλεγεί.

Τονίζω ότι τις απαντήσεις μου τις δίνω στο γήπεδο, όχι σε σκοτεινά γραφεία και μυστικοσυνάξεις, μπαίνω και παίζω για τη φανέλα.»

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia