ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΝέο έργο στη γέφυρα Μερίτσας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ασφαλή πρόσβαση προς την εθνική οδό Τρικάλων – Γρεβενών

Τη νέα γέφυρα της Μερίτσας, που κατασκεύασε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Κώστα Μπάρδα, την Περιφερειακή Σύμβουλο και Επόπτρια ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στην Π.Ε. Τρικάλων Δήμητρα Νάτσινα, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού Γιάννη Μπουτίνα και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Οξύνειας Δημήτρη Τσιλίκη.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας το επόμενο διάστημα δημοπρατεί και νέο έργο, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ για την κατασκευή των προσβάσεων και την ασφαλτόστρωση της γέφυρας, δίνοντας στους κατοίκους της Οξύνειας, της Αγναντιάς και του Κακοπλευρίου μια εναλλακτική δυνατότητα πρόσβασης στην εθνικό οδό Τρικάλων-Γρεβενών, μέσω της γέφυρας Μερίτσας.

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Οξύνειας και τις τεχνικές μας υπηρεσίες δημοπρατούμε ένα νέο έργο στη γέφυρα Μερίτσας, με το οποίο δίνουμε μια εναλλακτική και ασφαλή οδό πρόσβασης προς την εθνική οδό Τρικάλων-Γρεβενών», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Επενδύουμε σε έργα που ικανοποιούν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, βελτιώνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων και παράλληλα δημιουργούν θέσεις εργασίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Copyright 2021

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.