ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΝίκος Παππάς από Τρίκαλα: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι ο κορμός της επόμενης προοδευτικής διακυβέρνησης» (βίντεο)

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από τα Τρίκαλα ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νίκος Παππάς. Ο Τομεάρχης Υποδομών του κόμματος βρίσκεται στην περιοχή στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλία, η οποία θα κορυφωθεί με την ομιλία του προέδρου Αλέξη Τσίπρα, την Πέμπτη στις 7.00 μ.μ.

Ο κ.Παππάς ειχε συναντήσεις και επαφές με φορείς και πολιτες, ενώ πριν την επίσκεψη του στους ΕΒΕ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις πλαισιωμένος από τα στελεχη της Ν.Ε. του κόμματος.

Νωρίτερα αφουγκράστηκε την αγωνία των φοιτητών του ΤΕΦΑΑ, στηλιτεύοντας το αθλητικό νομοσχέδιο που ισοπεδώνει τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων των ΣΕΦΑΑ-ΤΕΦΑΑ.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συστηματικά αποκλείει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία», ενώ για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη, ο Νίκος Παππάς επεσήμανε πως υπολείπονται και των προσδοκιών και των αναγκών του λαού: Δείτε τις πρώτες του δηλώσεις:

Copyright 2021

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia