ΝΕΑ , ΟΜΟΡΦΗ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΤΗ ΤΣΙΟΥΤΣΙΑ

Μια νέα, όμορφη, δυναμική υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης, Βαλάντη Τσιούτσια.
Μαζί του λοιπόν και για πρώτη φορά θα βαδίσει ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις εκλογές του Μάη, η Ευαγγελία (Εύα) Καλτσή.Η κ. Καλτσή κατάγεται από τα Στουρναραίικα. Σε ηλικία 17 ετών αποφοίτησε από το γερμανικό σχολείο Hauptschule Bücken της Βρέμης. Είναι καθηγήτρια γερμανικής φιλολογίας και διατηρεί στα Τρίκαλα κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων.Στο παρελθόν συνεργάστηκε με τηλεοπτικό κανάλι της Θεσσαλίας, όπου επιμελήθηκε την παρουσίαση του χωριού της, τα Στουρναραίικα. Οι δραστηριότητες της ειναι η ιππασία, το σινεμά και το κολύμπι, καθώς επίσης είναι μέλος του Ιππικού Συλλόγου “Βουκεφάλας” στα Τρίκαλα.

Σε δηλώσεις της η κ. Καλτσή αναφέρει:
«Βασικό όραμα είναι ένας σύγχρονος Δήμος με τη συμμετοχή της νέας γενιάς για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Γι’ αυτό λοιπόν, αποδέχθηκα την πρόταση του κ. Τσιούτσια, να κατέλθω ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις
αυτοδιοικητικές εκλογές, διότι μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω με τις ιδέες μου, στον τόπο που αγαπώ».Ο κ. Τσιούτσιας εμφανώς ικανοποιημένος από την υποψηφιότητα της κ. Καλτσή επισημαίνει: “Η προσθήκη της κ. Καλτσή στην “ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ” δυναμώνει ακόμα πιο πολύ το
ψηφοδέλτιό μας. Ένα ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από ικανά και τίμια πρόσωπα απ’ όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους. Μπορούμε να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα για την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης του Δήμου μας, του Δήμου που όλοι αγαπάμε και μας αξίζει. Τον Δήμο Πύλης…με νέες ιδέες και όραμα”.
Εύα, καλωσόρισες στην ομάδα μας!
Σου ευχόμαστε καλή δύναμη στον έντιμο αγώνα σου και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia