ΝΕΟ DOJO ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤOYΣ BUDOKAI FIGHTERS PAPAPOULIOS

Αγαπητοί γονείς
Αγαπητοί αθλητές και αθλήτριες

Σας ενημερώνουμε ότι ενεργώντας με απόλυτη ευθύνη, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε στη Σχολή μας παλιούς και νέους αθλητές και να ξεκινήσουμε μια νέα, υγιή και εποικοδομητική αθλητική χρονιά

Έχουμε ήδη μεριμνήσει να τηρούνται στους χώρους άθλησης απαρέγκλιτα όλοι οι κανόνες υγιεινής, τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και οι κανόνες λειτουργίας που έχουν τεθεί τόσο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όσο και από τα συναρμόδια υπουργεία.

Για το λόγο αυτό φέτος πρόκειται να λειτουργήσουν ολιγομελή τμήματα ώστε να τηρούνται μεταξύ των αθλουμένων οι αποστάσεις ασφαλείας κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

ΝΕΟ DOJO ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤOYΣ BUDOKAI FIGHTERS PAPAPOULIOS

Η νέα αθλητική σεζόν βρίσκει τους Budokai Fighters Papapoulios με ένα ακόμη dojo στο ενεργητικό της. Το τρίτο κατά σειρά dojo βρίσκεται επί της οδού Ηρώων 1940 στην Πύλη.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να δείτε τους χώρους της σχολής μας από κοντά. Με χαρά θα σας ενημερώσουμε για τις δράσεις μας, αλλά και για τη φιλοσοφία των ΜΜΑ και ειδικότερα των πολεμικών τεχνών που διδάσκονται στη σχολή.

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ & ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Από σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου ξεκινούν εγγραφές στη σχολή Budokai Fighters Papapoulios, οι οποίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τις απογευματινές, ώρες 6-8 μ.μ., στο χώρο των dojo:

• Dojo Καλαμπάκας: αρχή οδού Βυτουμά, τηλ. 2432078446, κιν. 6974737842
• Dojo Τρικάλων: Καλαμπάκας 54, τηλ. 2431778250
• Dojo Πύλης: Ηρώων 1940, κιν. 6974737842

Η έναρξη των μαθημάτων ορίστηκε για την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020 και θα είναι κοινή για όλα τα dojo.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Καλούμε όλους τους αθλητές, παλιούς και νέους, πριν την έναρξη των προπονήσεων, να μεριμνήσουν εγκαίρως για την ανανέωση της Κάρτας Υγείας τους.

SHIHAN ΠΑΠΑΠΟΥΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – 5 DAN

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia