Νικολέτα Τζιωρτζιώτη στην ημερίδα για το Γεωπάρκο: «O συνδυασμός Γεωπάρκου – Αγροτουρισμού είναι η μόνη λύση να παραμείνει η ύπαιθρος ζωντανή.»

Την πρώτη της δημόσια τοποθέτηση με την ιδιότητα της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Θεσσαλίας έκανε χθες, στην Πύλη, η γνωστή Τρικαλινή Γεωργοκτηνοτρόφος Νικολέτα Τζιωρτζιώτη. Η δυναμική υποψήφια του Κώστα Αγοραστού, έδωσε το παρών στην επιτυχημένη ημερίδα για το Γεωπάρκο Μετεώρων – Πύλης και μάλιστα έδωσε με την τοποθέτηση της μια σημαντική κατεύθυνση που θα μπορούσε να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της περιοχής, συνδυάζοντας αρμονικά τις δραστηριότητες του αγροτουρισμού. Συγκεκριμένα τόνισε….

«Θα ήθελα να τονίσω οτι τα Γεωπάρκα ως ιδέα συνδέονται και με τον αγροτουρισμό υπαίθρου. Είναι γνωστό σε όλους μας οτι ο πρωτογενής τομέας είναι βασικός πυλώνας ανάπτυξης και εμεις ως κτηνοτρόφοι είμαστε οι φροντιστές της φύσης. Ο αγροτουρισμός υπαίθρου εστιάζεται με δραστηριότητες υπαίθριας αναψυχ’ης και με δραστηριότητες σε αγροτικούς χώρους. Να δώσετε βάση στον συνδυασμό Γεωπάρκου – Αγροτουρισμού υπαίθρου μιας και είναι η μόνη λύση να παραμείνει η ύπαιθρος ζωντανή.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia