Ξέσπασμα αγάπης των Καλαμπακιωτών προς την Κατερίνα Παπακώστα!

Γιγαντώνεται το ρεύμα αγάπης από τους Καλαμπακιώτες προς τη “δική” τους υποψήφια βουλευτή Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα. Σήμερα η δυναμική δικηγόρος περιόδευσε στη λαϊκή αγορά και εμπορικές επιχειρήσεις, όπου εκτυλίχθηκαν πρωτόγνωρες εκδηλώσεις ενθουσιασμού για την Κατερίνα Παπακώστα που θεωρείται βέβαιο πως θα έχει τη μερίδα του λέοντος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων στην κάλπη.

Στην όμορφη Καλαμπάκα όπου η μαχητική Κατερίνα Παπακώστα πέρασε τα παιδικά της χρόνια, όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για το ευγενικό και έξυπνο κορίτσι το οποίο χάθηκε στην αγκαλιά τους! Καλή επιτυχία Κατερίνα…είμαστε συνοδοιπόροι στον αγώνα σου και άλλα ηχηρά μηνύματα συμπαράστασης δονούσαν τους διαδρόμους της λαϊκής αγοράς με την Κατερίνα να ανταποδίδει την αγάπη τους τονίζοντας πως θα βρίσκεται πάντα κοντά τους !

Ακολούθως, επισκέφτηκε Δασαρχείο, Δημαρχείο και δημοτικές υπηρεσίες της Καλαμπάκας όπου συναντήθηκε με αντιδημάρχους και διοικητικά στελέχη. Η υποδοχή ήταν εγκάρδια, δείγμα της μεγάλης εκτίμησης που υπάρχει στο πρόσωπο της υποψήφιας βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Η περιοδεία της Κατερίνας Παπακώστα στην καλοκαιρινή και τουριστική Καλαμπάκα ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο γνωστό Εργαστήριο βυζαντινών εικόνων «Ζερβόπουλος».

Τόσο το επιτελείο της όσο και η ίδια, αισθάνθηκαν σαν στο σπίτι τους από την άψογη φιλοξενία και ξενάγηση στους εντυπωσιακούς χώρους του εργαστηρίου που διατηρεί σε περίοπτη θέση το όνομα της Καλαμπάκας στον τουριστικό χάρτη.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia