Ξεφάντωσαν οι κάτοικοι της Κρήνης

Πλουσιοπάροχο κέφι αλλά ταυτόχρονα και διασκέδαση προσέφερε στα μέλη του, στους φίλους και στους κατοίκους της Κρήνης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης στην διάρκεια της ετήσιας χοροεσπερίδας που διοργανώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο κοσμικό κέντρο Θεσσαλία Παλλάς.

Στην εκδήλωση η διοίκηση του Συλλόγου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους. Ευχή όλων η νέα χρονιά να φέρει ακόμη περισσότερες πολιτιστικές δράσεις, αλλά και εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Τις ευχές προς τους συμμετέχοντες απηύθυνε η πρόεδρος κα Βασιλική Σταμουλάκη και τα μέλη της διοίκησης. Ευχήθηκαν από κοινού ένα δημιουργικό και πλούσιο σε εκδηλώσεις 2020, με υγεία και ευτυχία και πολλούς στόχους που θα εκπληρωθούν. Από κοινού ανέτρεξαν στο περασμένο έτος, το οποίο χαρακτηρίστηκε πλούσιο σε πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις, που κατέταξαν το Σύλλογο μεταξύ των πρώτων στην περιοχή μας.

Δεσμεύτηκαν απέναντι στο πολυπληθές κοινό, ότι και την φετινή χρονιά θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε την εμφάνιση των χορευτικών των Συλλόγων, όπου μικροί και μεγάλοι προσέφεραν ένα μοναδικό πρόγραμμα, με χορούς της Θεσσαλίας και άλλων περιοχών της χώρας. Οι χορευτές ανταμείφτηκαν με το πιο ζεστό χειροκρότημα και έλαβαν τα συγχαρητήρια των παρευρισκόμενων.  

Το κοινό ξεσηκώθηκε στην κυριολεξία με τα τραγούδια και τις μουσικές του μοναδικού και ταλαντούχου μουσικού, Θανάση Μητσάτσικα, ο οποίος πλαισιωμένος από τους Χρήστο Αγροδήμο, Ηλία Τσακνάκη, Γιάννη Τζανόπουλο και Σούλη Γκιουλέκα ανέβασαν το κέφι στα ύψη.

Krinilive.gr

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia