ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΟιχαλία: Σοβαρός τραυματισμός 65χρονου

Εκτελούσε εργασίες στην ταράτσα της επιχείρησής του, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος Σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 65χρονος από την Οιχαλία. Ο 65χρονος ενώ εκτελούσε εργασίες στην επιχείρηση του, φέρεται να έχασε από άγνωστη αιτία την ισορροπία του και να έπεσε από μεγάλο ύψος στο κενό. Ο 65χρονος σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα ΚΡΗΝΗ LIVE μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας. Οι γιατροί εξαιτίας της σοβαρότητας...

Εκτελούσε εργασίες στην ταράτσα της επιχείρησής του, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος

Σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 65χρονος από την Οιχαλία. Ο 65χρονος ενώ εκτελούσε εργασίες στην επιχείρηση του, φέρεται να έχασε από άγνωστη αιτία την ισορροπία του και να έπεσε από μεγάλο ύψος στο κενό.

Ο 65χρονος σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα ΚΡΗΝΗ LIVE μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας. Οι γιατροί εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων και της κατάστασης έκριναν αναγκαία την άμεση μεταφορά του, κατευθείαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του 65χρονου είναι σοβαρή καθώς φέρει πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά..

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.