Οι γυναίκες ψηφίζουν Μικέλη!

Ο Μικέλης έχει ως στόχο να είναι πρώτος στις ψήφους των γυναικών (άλλωστε δεν θα μπορούσε να κάνει κι’ αλλιώς με τρεις κόρες) και μετά την σημερινή εκδήλωση είναι βέβαιο ότι θα πετύχει!


Μια πολύ ξεχωριστή ήταν η βραδιά για τις Τρικαλινές γυναίκες που βρέθηκαν στο αίθριο καφέ του Μουσείου Τσιτσάνη και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Μικέλη Χατζηγάκη που μαζί με την σύζυγό του Αγγελική Παπαντωνίου-Χατζηγάκη διοργάνωσαν μια χαλαρή εκδήλωση με ποτό και κουβέντα μαζί του.

Αρχικώς με την πολυάριθμη παρουσία τους (πάνω από 400) οι γυναίκες της πόλης μας«μίλησαν» και έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης του νέου Τρικαλινού πολιτικού και ότι
στις εκλογές της Κυριακής είναι αποφασισμένες να τον στείλουν στην Βουλή των Ελλήνων.

Επιπλέον ο Μικέλης Χατζηγάκης δεν άφησε καμιά συμπολίτισσά του που να μην την χαιρετήσει, να μην συνομιλήσει μαζί της και να μην της εκφράσει την ικανοποίησή του που τον τίμησε με την παρουσία της. Στην σύντομη μάλιστα ομιλία του αναφέρθηκε στην σημαντική αποστολή των Τρικαλινών γυναικών τόσο ως μάνες και στυλοβάτες των οικογενειών τους, όσο και ως εργαζόμενες όταν το έργο τους είναι ακόμη πιο δύσκολο.

Τόνισε ότι ο ίδιος, και η κυβέρνηση της ΝΔ θα στηρίξουν με φοροελαφρύνσεις όσες γυναίκες έχουν μικρές ή μεγαλύτερες επιχειρήσεις έτσι ώστε να μπορούν να αυξήσουν το εισόδημά τους και να στηρίξουν περισσότερο τις οικογένειές τους. Ο Μικέλης Χατζηγάκης ζήτησε τέλος (καταχειροκροτούμενος) την στήριξη των Τρικαλινών γυναικών αναφέροντας ότι και στην αρχική του απόφαση να επιστρέψει στην πόλη του και να ασχοληθεί με την πολιτική, είχε την στήριξη μιας γυναίκας: Της συζύγου του!

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia