Οι εξορμήσεις του Κώστα Μαράβα στις Τ.Κ. Νεράιδας, Αετού και Μουριάς.

Οι πολιτικές εξορμήσεις του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα συνεχίστηκαν με την επίσκεψη του στις Τοπικές Κοινότητες της Νεράιδας, του Αετού και της Μουριάς.

Το απόγευμα της  Πέμπτης  27 Ιουλίου, εορτή του Αγίου Παντελεήμωνος,  στην Νεράιδα τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Κυριάκος Βλαχογιάννης, όπου ο Κώστας Μαράβας συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους κ. Αγγέλη, κ. Αναγνώστου, κ. Χαντζή παρακολούθησαν και συμμετείχαν μαζί με όλους τους κατοίκους στο «ΔΙΠΛΟΚΑΓΚΕΛΟ» έναν από τους κορυφαίους χορούς των Ανατολικών Τζουμέρκων. 

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πύλης δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία του στην όμορφη Νεράιδα, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα στον Πρόεδρο της Τ. Κ. για την άψογη οργάνωση. 

Κατόπιν ο δήμαρχος επισκέφθηκε τον Αετό όπου μίλησε με αρκετούς κατοίκους,  που του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό με τον ίδιο να αναπτύσσει τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει για την επίλυσή τους. 

Τελευταίος σταθμός του Δημάρχου ήταν η Μουριά, όπου μαζί με τον Πρόεδρο  της Τ.Κ. Δημήτρη Γιαννουλάκο και τους δημοτικούς συμβούλους του παρακολούθησαν την μουσική εκδήλωση του πανηγυριού.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia