Οι μαθητές/τριες του 5ου Γυμνασίου ενημερώνονται για τις smart τεχνολογίες του Δήμου Τρικκαίων

Οι μαθητές/τριες της Γ΄τάξης του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων στο πλαίσιο διεύρυνσης γνώσεων στο μάθημα της Πληροφορικής επισκέφθηκαν το Δήμο Τρικκαίων για να  ενημερωθούν για τις smart τεχνολογίες του Δήμου μας. 

Τα Τρίκαλα θεωρούνται «έξυπνη πόλη» και οι μαθητές/τριες ενημερώθηκαν από τον κ. Μιχαλάκη, υπεύθυνο τύπου του Δήμου Τρικκάιων γιατί έλαβαν αυτόν τον τίτλο.  Στο Δήμο Τρικκαίων αξιοποιείται η τεχνολογία για να βελτιωθούν οι υπηρεσίες προς τους πολίτες, για να αυξηθεί η διαφάνεια, για να γίνει πιο λειτουργική η πόλη και  για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. 

Τέλος  οι μαθητές/τριες  είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν  για τις τεχνολογίες αιχμής, πώς μπορούν να αξιοποιηθούν και ποια είναι  τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση τους. 

Αυτή η  εκπαιδευτική επίσκεψη βοήθησε τους μαθητές να  αναγνωρίζουν και να κρίνουν τις επιπτώσεις των υπολογιστικών και δικτυακών τεχνολογιών στους διάφορους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Το σχολείο ευχαριστεί τον κ. Μιχαλάκη για την ολοκληρωμένη  ενημέρωση που έκανε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς κ. Βακουφτσή, κ. Γραδούλα, κ. Καρανίκα,. Κοντοκλώτση, κ. Μουσιώνη και  κ. Τζιοβάρα που οργάνωσαν και συνόδευσαν τους μαθητές σ’ αυτήν τη ενδιαφέρουσα δράση. Από  το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia