Οι παίχτες του ΑΟΤ έφεραν είδη πρώτης ανάγκης στους Σακαφλιάδες

Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε σήμερα το απόγευμα αφού αντιπροσωπεία παιχτών του Α.Ο. Τρίκαλα επισκέφθηκε τα γραφεία του Συνδέσμου μας φέρνοντας ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό το εγχείρημα που αναλάβαμε από την προηγούμενη εβδομάδα για να ενισχύουμε τους συνανθρώπους μας στην Τρικαλινή κοινωνία που έχουν ανάγκη αλλά και τους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Κρήτη (η αποστολή των δεμάτων θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας).

Θα θέλαμε από τη μεριά μας να ευχαριστήσουμε θερμά τους Παντελή Ριζογιάννη, Χρήστο Νιάρο, Νίκο Σκόνδρα και Ανδρέα Σταμάτη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου μας, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά πως οπαδοί και παίκτες είμαστε πραγματικά μια οικογένεια.

Υπενθυμίζουμε πως η παράδοση αλλά και η παραλαβή προϊόντων πρώτης ανάγκης από όσους επιθυμούν συνεχίζεται καθημερινώς στα γραφεία του Συνδέσμου κατά τις ώρες 18:00 – 20:30.

Τέλος, περιμένουμε τα μηνύματα σας στη σελίδα μας και παιδιά του Συνδέσμου θα έρθουν άμεσα στο χώρο σας να σας επισκεφθούν προσφέροντας σας μια ελπίδα χαράς στις δύσκολες και περίεργες εποχές που ζούμε.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia