Οι Τρικαλινοί περιβάλλουν με εμπιστοσύνη τη δυναμική υποψηφιότητα της Κατερίνας Παπακώστα.

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι καθημερινές επαφές της υποψήφιας βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ Κατερίνας Παπακώστα με τους πολίτες.

Χθες το απόγευμα η έγκριτη νομικός και το επιτελείο της περιόδευσαν στα χωριά του πρώην Δήμου Φαλώρειας, όπου έγιναν δεκτοί με αγκαλιές και πλατιά χαμόγελα. Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τις τοπικές κοινότητες:
ΜΕΓ. ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ ΔΙΑΛΕΧΤΟ
ΜΕΓΑΡΧΗ και ΚΑΛΟΝΕΡΙ/ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΑ. 

Σε μια ακόμα περιοδεία της σε χωριά του νόμου Τρικάλων, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα έγινε αποδέκτης αγάπης από τους κατοίκους των περιοχών με τους οποίους συζήτησε διεξοδικά τις πολιτικές εξελίξεις ενώ ζήτησε να ενημερωθεί για τα τοπικά προβλήματα που τους απασχολούν προκειμένου να διαμορφώσει ολοκληρωμένη εικόνα για τις ανάγκες των περιοχών που επισκέπτεται.

Η έγκριτη νομικός συνομίλησε με νέους, έγινε “ένα” με παρέες γυναικών που τόνισαν πως έφτασε η ώρα η ΝΔ στα Τρίκαλα να αναδείξει γυναίκα βουλευτή και φυσικά αφιέρωσε άφθονο χρόνο για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τους οποίους σέβεται γιατί μόχθησαν στη ζωή τους για να καταφέρουν κάτι….και γω από μικρό παιδί εργάζομαι…τους είπε με νόημα η Κατερίνα για να εισπράξει την ευχή…Άντε Κατερίνα…και υπουργός προστασίας του πολίτη!

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia