Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στο νομό Τρικάλων για τις εθνικές εκλογές

Παρουσίαση των υποψηφίων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης.

Τους υποψήφιους παρουσίασε στο κοινό που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ο Γραμματέας της Τ.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ Σωτήρης Σωτηρόπουλος, τονίζοντας παράλληλα ότι το ΚΚΕ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που παλεύει πραγματικά για τον ελληνικό λαό, μέσα στη δίνη των μνημονίων και των αβάσταχτων μέτρων των κυβερνήσεων και της ΕΕ, γι’ αυτό θα πρέπει μέσα από τις κάλπες να βγει ενισχυμένο και ισχυρό το ΚΚΕ για να δυναμώσουνη λαϊκή αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας.

Οι έξι(6) υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ είναι οι εξής:

  1. Καΐκης Γεώργιος του Ευαγγέλου, 56 ετών , καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων από το 2002 , επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Τρικκαίων. Υπήρξε Βαλκανιονίκης στίβου στα 200 μέτρα και μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου.
  2. Κανταρτζής Αχιλλέας του Κλεομένη, 61 ετών, δικηγόρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, πρώην βουλευτής.
  3. Καπέτη Γεωργία του Παντελή, 33 ετών, εκπαιδευτικός – φιλόλογος. Απόφοιτη  του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Θεσσαλίας (μέλος της  Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας -ΟΙΕΛΕ).
  4. Λιατίφης Γεώργιος του Δημητρίου , 37 ετών, Μηχανολόγος – Μηχανικός . Πρόεδρος Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Τρικάλων, Αντιπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στη ΦΑΓΕ, Μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών.  Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων.
  5. Ντουρλιός Λάμπρος του Νικολάου, 41 ετών , μηχανολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, μέλος του ΤΕΕ, ελεύθερος επαγγελματίας.
  6. Πετράκη Ειρήνη του Αντωνίου, 38 ετών, Αρχιτέκτονας -Μηχανικός, μέλος του ΤΕΕ. Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Τρικάλων (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας-Ο.Γ.Ε.)

Πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Πρωτοπόροι αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους αγώνες των αυτοαπασχολουμένων, του ριζοσπαστικού γυναικείου κινήματος. στον τομέα των επιστημών. Δραστήριοι στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων στους λαϊκούς  μαζικούς φορείς που δραστηριοποιούνται , καθώς και στα δημοτικά συμβούλια , στο κοινοβούλιο.

Πρόκειται για ψηφοδέλτιο ανανεωμένο σε σημαντικό τμήμα , με μέσο όρο ηλικίας τα 44 έτη , με 4 απ’ τους 6 υποψήφιους κάτω των 41 ετών οι οποίοι  είναι για πρώτη ή για δεύτερη φορά υποψήφιοι. Ψηφοδέλτιο που συνδυάζει την πείρα, τη γνώση και την αταλάντευτη  σταθερότητα στις επάλξεις δοκιμασμένων στελεχών , καθώς και τη μαχητική αγωνιστική ορμή των νέων στελεχών.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia