ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΟι φοιτητές ενημερώθηκαν για την Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με τίτλο «Ήρωες: Είναι στο χέρι μας» το μεσημέρι της Τετάρτης στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, με στόχο την ενημέρωση αλλά κυρίως την ευαισθητοποίηση των νέων για την σημασία της ύπαρξης εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Η ενημερωτική εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Μονάδα Πρόληψης Μεσογειακής Αναιμίας, με την υπεύθυνη Βέρα Μπαλαμίτσα να αναφέρεται στο σημαντικό ενδιαφέρον που υπάρχει το τελευταίο διάστημα από Τρικαλινούς, προκειμένου να γίνουν εθελοντές δότες....

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με τίτλο «Ήρωες: Είναι στο χέρι μας» το μεσημέρι της Τετάρτης στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, με στόχο την ενημέρωση αλλά κυρίως την ευαισθητοποίηση των νέων για την σημασία της ύπαρξης εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Η ενημερωτική εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Μονάδα Πρόληψης Μεσογειακής Αναιμίας, με την υπεύθυνη Βέρα Μπαλαμίτσα να αναφέρεται στο σημαντικό ενδιαφέρον που υπάρχει το τελευταίο διάστημα από Τρικαλινούς, προκειμένου να γίνουν εθελοντές δότες.

Από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων, ο Μιχάλης Λάππας, αλλά και ο πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ Νικόλαος Διγγελίδης, τόνισαν την σημασία της εκδήλωσης, που μόνο στόχο είχε την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των νέων.

Οι φοιτητές του τμήματος με αυθορμητισμό αλλά πλήρη συνείδηση αυτής της τόσο σοβαρής και εξαίρετης πράξης, έγιναν συνοδοιπόροι για την σωτηρία συνανθρώπων τους

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.