Ολομέτωπη επίθεση Θ. Χήρα στη Δημοτική Αρχή Πύλης

Μετά και την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 31.05.2021 θεωρούμε χρέος μας να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας για όσα διαδραματίσθηκαν σ΄ αυτό. Περιμέναμε τρεις ημέρες για να λάβουμε απαντήσεις σε ερωτήματα που θέσαμε και που δεσμεύθηκε ενώπιων του Δημοτικού Συμβουλίου, να απαντήσει ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοί του.

   Η κοροϊδία και τα μισόλογα του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων, δεν μπορούν να συνεχισθούν.

  1. Δεν δόθηκαν επαρκείς εξηγήσεις για την ¨Ηγεμονική Σύμβαση¨ που υπέγραψε ο Δήμαρχος με συγκεκριμένη εταιρεία, για τοποθέτηση λαμπτήρων LED κόστους 2.500.000 ΕΥΡΩ, χρήματα των Δημοτών, παρά τις έγγραφες αντιρρήσεις του Προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλης.
  2. Δεν μας δόθηκε, ποτέ η απόφαση, που ισχυρίσθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, ότι υπάρχει, για την νόμιμη αμμοληψία, από τις όχθες του Πορταϊκού ποταμού από συγκεκριμένη τεχνική εταιρεία.
  3. Δεν λάβαμε ποτέ απάντηση, σε αίτηση που υπέβαλλε ο συνδυασμός μας στις 29.01.2021, ζητώντας τα εντάλματα πληρωμών για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. ’’Σεπτέμβριος 2019 έως Δεκέμβριος 2020΄΄
  4. Δεν μάθαμε ποτέ, αν συγκεκριμένη γέφυρα που κατασκευάστηκε στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πύλης, από τον Δήμο ΄΄ έργο του Δήμου΄΄ έγινε σε ιδιωτικό χώρο ή σε δημοτικό χώρο που περιφράχθηκε από ιδιώτη.
  5. Τέλος στην ερώτησή μας, σε πόσα μέτρα πεζοδρόμια προβλέπεται να γίνει πλακόστρωση, στα Δημοτικά Διαμερίσματα Πηγής και Λυγαριάς, έργο χρηματοδοτούμενο με 270.000 ΕΥΡΩ  από το ΚΕΝΑΚΑΠ, δόθηκε η ΄΄επική απάντηση από τον Δήμαρχο΄΄, ΄΄όσο φτάσουν τα λεφτά΄΄.

Εκτός των ανωτέρων ψηφίστηκαν όλες οι μικρο εξυπηρετήσεις του Δημάρχου γιατί ως γνωστό στο Δήμο Πύλης κυριαρχεί το σλόγκαν ΄΄ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ΄΄ αρκεί αυτός ο άνθρωπος να έχει ψηφίσει ΄΄Μαράβα’’. 

                         Με εκτίμηση    

Ο επικεφαλής της αξιωματικής  αντιπολίτευσης

                     του Δήμου Πύλης

                     ΧΗΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia