ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου Τρικάλων: Δημόσια υγεία ώρα μηδέν…

Έφτασε η ώρα να υλοποιηθούν οι συμφωνίες της ΝΔ..για την παράδοση και της δημόσιας υγείας στους ημέτερους.
Η πανδημία δεν άφησε τους κυβερνώντες να υλοποιήσουν το σχέδιο τους που είχε ήδη ξεκινήσει με την εφαρμογή του ΣΔΙΤ(ιδιωτικη παρέμβαση στα νοσοκομεία ).
Με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή και ψηφίζεται την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022..το ΕΣΥ πλέον κλονίζεται.!!
Ο ασθενής καλείται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.!!!
Θα αναγκαστεί να ΑΓΟΡΑΖΕΙ το πολυτιμότερο αγαθό..την υγεία του!!
Όλο αυτό το διάστημα βέβαια γινόταν η προετοιμασία για να φτάσουν στο σημείο να παραδώσουν τα πάντα σε ιδιώτες ημέτερους,αφού ακόμη και στην πανδημία άφησαν ακάλυπτα τα νοσοκομεία όπου ακόμη και γυναικολόγοι πρόσφεραν υπηρεσία στις κλινικές covid
Παρέδωσαν τμηματικά τις υπηρεσίες καθαριότητας,φύλαξης,εστίασης σε εργολάβους ,ξεκίνησαν απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή ..προχωράνε στην δυνατότητα των γιατρών του ΕΣΥ να προσφέρουν υπηρεσίες και εκτός νοσοκομείου ..το μόνο προσωπικό που προσλαμβάνεται είναι επικουρικό..συμβασιούχοι δλδ ,προκειμένου να είναι δέσμιοι ..δεν ενισχύουν τις τεχνικές υπηρεσίες ,οι οποίες δουλεύουν αποδεκατισμένος πλέον με μειωμένες βάρδιες ,διότι η σκέψη είναι να παραχωρηθούν πάλι σε ιδιώτη .μιλάνε για παραχώρηση των Διοικητικών υπηρεσιών καθως και του παραιτρικου τομέα ..
Μετακινούν γιατρούς ειδικοτήτων απαραίτητων ιδιαίτερα στην περίοδο που διανύουμε οικονομικά .ταλαιπωρωντας τους ήδη ταλαιπωρημένους ψυχικά ογκολογικους ασθενείς ..αντί να απαιτήσουν την παραμονή τους και να ενισχύσουν το έργο τους.
Γιατροί καλύπτουν όμορα νοσοκομεία ..φτάνοντας στα όρια τους ..γεγονός που εισπράττουν και οι πολίτες αφού δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν και αναγκάζονται να στραφουν εκτός νοσοκομείου ..
Κλινικές υπολειτουργούν ..
Κλινικές απαραίτητες ιδιαίτερα αυτή την περίοδο..δεν λειτουργούν καν (πνευμονολογικη)
Για συντηρησεις δεν γίνεται λογος..αφού σε πολλά μηχανήματα δεν υπάρχουν συμβάσεις για συντηρήσεων με αποτέλεσμα να παροπλιζονται κάποια απ’ αυτά…και πολλές φορές να λειτουργούν αλλά με πατέντες!
Προϋπολογισμοί μειωμένοι κατά πολύ..,μειώνοντας προμήθεια υλικών και υπηρεσιών.
Υπάρχει όμως ένα σημείο ..στο οποίο δούλεψαν με πάθος και ορεψη..!!
Η τακτοποίηση των ημετερων
Ραψε..σβήσε σύμφωνα με τα θέλω των κυβερνώντων και όχι μόνο..
Στην πυρά οι υπόλοιποι..τι κι αν έχουν χρόνια υπηρεσία..τι κι αν τα περιβόητα προσόντα τους είναι που περισσότερα……προηγούνται “τα δικά μας παιδιά”..
Ξέρουν επίσης καλά να εγκαινιάζουν ..ενάρξεις κλινικών αλλά να παραμένουν στα χαρτιά…σημασια έχει η φωτό..!!!

Το ΕΣΥ κρατήθηκε χάρη στο φιλότιμο και την αγάπη των υγειονομικων που πιστεύουν στο δημόσιο σύστημα υγείας..παλεύουν καθημερινά για αυτό .και είναι παρόντες στην πρώτη γραμμή..χωρίς να λιποτακτουν και δεν σκύβουν το κεφάλι για μια θεσουλα..

Η δωρεάν υγεία μας αφορά όλους!!!
Είναι αγαθό που δεν αγοράζεται..
Μας ανήκει…
Ανήκει στις επόμενες γενιές..

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου Τρικάλων

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia