Ούτρας: Ενδιαφέρον επιχειρηματιών για το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου

Την κίνηση του Σαββατοκύριακου στο Χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου σχολίασε μιλώντας σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο αντιδήμαρχος του Δήμου Πύλης Κώστας Ούτρας:

« Δεν υπήρχαν καθυστερήσεις στο δρόμο, ο κόσμος ήταν πολύς και πάλι, υπήρχαν  πάρα πολλά παιδάκια από συλλόγους, ήταν όμως πάρα πολύ απογοητευτικό ότι ήταν κλειστό το μεγάλο σαλέ, λόγω covid απ’ ότι μου είπανε. Δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι, ζητάμε συνεννόηση από τον επιχειρηματία να μην χαλάσουμε την εικόνα της περιοχής στα μάτια των επισκεπτών.

Έχουν βρεθεί κάποιοι δικοί μας επιχειρηματίες, από την περιοχή μας, που θέλουν να αναλάβουν αυτοί τη μίσθωση του χιονοδρομικού και να το αναδείξουν. Πρέπει όμως και να μην υπάρχουν χρέη, που θα τα καθαρίσουμε αυτά φέτος, αλλά και να είναι μακροχρόνια η μίσθωση, όπως και να μην υπάρχουν μέσα στον χώρο άλλες μισθώσεις. Ο σκοπός είναι να το πάρει κάποιος ολοκληρωμένο το χιονοδρομικό, και αυτοί οι επιχειρηματίες που έχουν το σκοπό αυτό είναι σοβαροί και επιτυχημένοι άνθρωποι.

Ο κ. Ούτρας αναφέρθηκε και στην προσωπική συνάντηση που είχε με τον γνωστό τραγουδιστή Σάκη Ρουβά και τον σκοπό της:

« Η συνεργασία που θέλουμε να κάνουμε με τον Σάκη Ρουβά, αφορά τη μονάδα βιοαερίου που έχει ο ίδιος φτιάξει στην Καρδίτσα. Ενδιαφέρεται λοιπόν να πάρει κάποια υλη από εδώ, από βουστάσια και χοιροστάσια. Σε πρώτη φάση συζητήσαμε λοιπόν να παίρνει από τις μονάδες τις δικές μου τα υπολείμματα, αλλά έπειτα συζητήσαμε να κάνω και εγώ δική μου μονάδα βιοαερίου και μου πρότεινε να το κάνουμε συνεταιρικά, ή να το κατασκευάσουν αυτοί από τη δική τους κατασκευαστική εταιρεία. Στην Κρηνίτσα εκεί που έχω τη μονάδα μου έχω σκοπό να το κατασκευάσω. Μια τέτοια μονάδα με βιοαέριο δεν ρυπαίνει την περιοχή, καθαρίζει από τα λύματα, παράγει φτηνό και οικολογικό ρεύμα. Όλα αυτά τα λύματα δεν είναι καλύτερα λοιπόν να γίνονται ενέργεια; Έχει έρθει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, και ζήτησα να μου παραχωρήσουν ένα χωράφι που είναι ανάμεσα στα δικά μου, με ανταλλαγή ένα μεγαλύτερο κάπου αλλού. Η μελέτη θα κατατεθεί τον επόμενο μήνα, και θα προχωρήσει πιστεύω, αλλιώς θα πρέπει να κλείσω τη μονάδα.»

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia