ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΟ Άγιος Βαλεντίνος γιορτάζει στο Μετεώρων 10 με προσφορές! [εικόνες]

Στο Μετεώρων 10 το φωνάζουν δυνατά… «Πες το με μια ακαταμάχητη γλυκιά σοκολάτα»  Η προσφορά σοκολάτας είναι ένας ιδιαίτερα ζεστός τρόπος για να δείξουμε τα ειλικρινή συναισθήματα αγάπης και στοργής. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι απανταχού ερωτευμένοι θα αναζητήσουν ένα καλαίσθητο κουτί με σοκολατάκια ή μια σοκολάτα όλων των μεγεθών και γεύσεων σε τιμή που θα ‘θελες να είναι κάθε μέρα του…φτερωτού αγίου… Βλέπεις, οι άνθρωποι του Μετώρων 10 (Νίκος και Νατάσα) και οι χαμογελαστοί...

Στο Μετεώρων 10 το φωνάζουν δυνατά… «Πες το με μια ακαταμάχητη γλυκιά σοκολάτα»  Η προσφορά σοκολάτας είναι ένας ιδιαίτερα ζεστός τρόπος για να δείξουμε τα ειλικρινή συναισθήματα αγάπης και στοργής.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι απανταχού ερωτευμένοι θα αναζητήσουν ένα καλαίσθητο κουτί με σοκολατάκια ή μια σοκολάτα όλων των μεγεθών και γεύσεων σε τιμή που θα ‘θελες να είναι κάθε μέρα του…φτερωτού αγίου…

Βλέπεις, οι άνθρωποι του Μετώρων 10 (Νίκος και Νατάσα) και οι χαμογελαστοί εργαζόμενοι, φροντίζουν να καλύπτουν όχι μόνο όλες τις καθημερινές σας ανάγκες (από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ) αλλά νοιάζονται και για την ημέρα των ερωτευμένων!!!

Στο Μετεώρων 10 μπορείτε να βρείτε χαριτωμένα και οικονομικά δωράκια για να προσφέρετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Λούτρινα αρκουδάκια, σοκολατένιες καρδιές, λουλούδια, μπαλόνια σε έξυπνα σχέδια ειδικά για τους Βαλεντίνους και τις Βαλεντίνες και ευφάνταστα χειροποίητα κοσμήματα με μοναδικές λεπτομέρειες και πολλά χρώματα για όσες θέλουν να αισθάνονται μοναδικές.

Μετεώρων 10 η πιο must επιλογή!

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.