Ο Αναστασίου Ιωάννης από Πολυνέρι επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”.

Σε μια ακόμα δυναμική προσθήκη στο συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» προχώρησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Αναστασίου Ιωάννη και βαδίζουν από κοινού, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Γιάννης κατάγεται από το Πολυνέρι. Γέννημα θρέμμα Πολυνερίτης!

Είναι συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ, ενώ επί 20 συναπτά έτη διετέλεσε συνδικαλιστικό στέλεχος του ΟΤΕ.

Στην αυτοδιοίκηση, υπηρέτησε από τη θέση του Προέδρου στην Κοινότητα Πολυνερίου, ενώ επί 4 έτη διετέλεσε Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του πρώην Δήμου Πινδέων.

Επιπλέον, είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Πολυνεριτών Τρικάλων.

Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητά του αναφέρει…. «Έχοντας την επιθυμία να προσπαθήσω με φερεγγυότητα και ειλικρίνεια για το καλύτερο του ορεινού όγκου και το Πολυνέρι που τόσο αγαπώ, κατέρχομαι σ’ έναν τίμιο και δημοκρατικό εκλογικό αγώνα, ως υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον», με επικεφαλής τον Θοδωρή Χήρα. Με μοναδικό κίνητρο τη διάθεσή μου για προσφορά και όπλο την συνδικαλιστική μου εμπειρία, δηλώνω παρών στον αγώνα για την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Πύλης».

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας αναφέρει σχετικά…. «Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος ευρέως αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Υπεύθυνος, δραστήριος, με τεκμηριωμένη άποψη και πρόθυμος να βοηθήσει όπου χρειαστεί. Γιάννη, έχεις το μεράκι, έχεις και την εμπειρία! Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από άτομα σαν εσένα! Σ’ ευχαριστώ που αποδέχτηκες την πρότασή μου να συμμετέχεις στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο.

Ο Γιάννης θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πολυνερίου.

Γιάννη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!».  

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia