ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΟ Ασκληπιός έχει όρεξη, φιλοδοξία και… Libro cafe

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ φιλοδοξούν να πετύχουν σημαντικές διακρίσεις στη μάχη του πρωταθλήματος. Μια δυναμική ομάδα με νέα πρόσωπα που βάζουν υψηλούς στόχους υπό την καθοδήγηση του έμπειρου τεχνικού Γιάννη Τσαϊρέλη. Ο νέος προπονητής και στελέχη της ομάδας βρέθηκαν στο Libro Cafe, όπου ευχαρίστησαν δια ζώσης τον γνωστό επιχειρηματία Θανάση Ζάχο για την απόφαση του να αναλάβει την χορηγία της ομάδας. Ο κ. Τσαϊρέλης αναλαμβάνει όλα τα αγωνιστικά...

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ φιλοδοξούν να πετύχουν σημαντικές διακρίσεις στη μάχη του πρωταθλήματος. Μια δυναμική ομάδα με νέα πρόσωπα που βάζουν υψηλούς στόχους υπό την καθοδήγηση του έμπειρου τεχνικού Γιάννη Τσαϊρέλη.

Ο Θανάσης Ζάχος με τον προπονητή Γιάννη Τσαϊρέλη και τον έφορο της ομάδας Βασίλη Μπατσίλα, ετοιμάζουν τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ των μεγάλων επιτυχιών.

Ο νέος προπονητής και στελέχη της ομάδας βρέθηκαν στο Libro Cafe, όπου ευχαρίστησαν δια ζώσης τον γνωστό επιχειρηματία Θανάση Ζάχο για την απόφαση του να αναλάβει την χορηγία της ομάδας.

Ο κ. Τσαϊρέλης αναλαμβάνει όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας (Γυναίκες –Νεανίδες-Κορασίδες-Παγκορασίδες) καθώς επίσης θα κατέχει και την θέση του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών του Συλλόγου, σε μια προσπάθεια για την αναβάθμιση των προαγωνιστικών τμημάτων και την σωστή εκμάθηση του Volley.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.