Ο Γιώργος Ηλιάδης στην παρουσίαση του προγράμματος «Φώφη Γεννηματά» για τον καρκίνο του μαστού

Διάχυτη ήταν η συγκίνηση στην εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού «Φώφη Γεννηματά». Στο Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παραβρέθηκε ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ηλιάδης, ο οποίος φανερά συγκινημένος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση για το σημαντικό γεγονός, στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb:

«Παρευρέθηκα σήμερα στην παρουσίαση του προγράμματος πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού που φέρει το όνομα της Φώφης Γεννηματά. Της δικιάς μας Φώφης που δεν το έβαλε ποτέ κάτω και αντιμετώπισε την ασθένειά της με περίσσιο θάρρος, που δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη δική της περιπέτεια, δίνοντας έτσι δύναμη σε πολλές γυναίκες να μην φοβούνται και να σταθούν δυνατές σε αυτή τη σκληρή μάχη.
Δυστυχώς, πολλές είναι οι γυναίκες που νοσούν ετησίως στη χώρα μας, το μήνυμα – ωστόσο – πρέπει να είναι η πρόληψη και σε αυτό εστιάζει το πρόγραμμα “Φώφη Γεννηματά”.
Ένα βήμα που έρχεται να χαρίσει ένα χαμόγελο σε πολλές γυναίκες, ένα χαμόγελο σαν και αυτό που μας χάριζε η δικιά μας Φώφη, ακόμη και στις πιο δύσκολες της στιγμές» .

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia