Ο Γκρόπας Απόστολος από Παλαιοκαρυά επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”.

Σε μία ακόμη αξιόλογη προσθήκη στο συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” προχώρησε ο Θοδωρής Χήρας και επίσημα, καθώς επισφράγισε την υποψηφιότητα του Γκρόπα Αποστόλου του Μιχαήλ , ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Απόστολος έλκει την καταγωγή του από την όμορφη Παλαιοκαρυά και δραστηριοποιείται ως έμπορος. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός τέκνου. 

Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητα του δήλωσε σχετικά… << Σε αυτήν την κρίσιμη αυτοδιοικητικά στιγμή, δηλώνω δυναμικό ΠΑΡΩΝ στο πλευρό του Θοδωρή Χήρα, όντας υποψήφιος με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” όπου ηγείται.

Η συνένωση των παρατάξεων του Θοδωρή Χήρα και Βαλάντη Τσιούτσια αποτελεί το εφαλτήριο για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πύλης, η οποία πλέον είναι επιτακτική και αναγκαία στην τοπική κοινωνία!

Σκοπός της ενασχόλησης μου με τα κοινά , είναι η επιθυμία μου να συμβάλλω ανιδιοτελώς στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των συγχωριανών μου και στην ανάπτυξη και ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του ορεινού όγκου.

Πρέπει να μπει ένα τέλος στη στασιμότητα των τελευταίων ετών και αυτό θα επιτευχθεί με ισχυρή εντολή στον συνδυασμό μας “Πορεία στο Μέλλον”. >>

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Χήρας δήλωσε σχετικά…. << Ο Απόστολος είναι ένας ενεργός πολίτης με τεκμηριωμένη άποψη και συγκροτημένη σκέψη. Μεθοδικός, διεκδικητικός, ασυμβίβαστος, υπεύθυνος και πρόθυμος. Διαθέτει αστείρευτη θέληση για προσφορά στα κοινά.

Τον ευχαριστώ πολύ που αποδέχτηκε την πρότασή μου και συμμετέχει στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο. 

Ο Απόστολος θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Παλαιοκαρυάς.

Απόστολε, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia