ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΟ Δημήτρης Ζαμπάκας σε μια ακόμη επίπονη φωτογραφία τοπίου!

Η φωτογράφιση τοπίων είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα θέματα πολλών φωτογράφων. Αποτελεί μία μεγάλη κατηγορία στη φωτογραφία με πολλούς φωτογράφους να ασχολούνται με αυτή ερασιτεχνικά, αλλά και επαγγελματικά. Ο Δημήτρης Ζαμπάκας, στον ελεύθερο του χρόνο, απαθανατίζει τις επιβλητικές ομορφιές της ορεινής Πύλης (μέρα-νύχτα, χειμώνα-καλοκαίρι) και μέσα από το κατατοπιστικό μικρό βίντεο στον Πορταϊκό ποταμό, δείχνει τις δυσκολίες που συναντά μέχρι να βρει τις πιο ωραίες γωνίες έτσι ώστε, να στήσει την κάμερα του...

Η φωτογράφιση τοπίων είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα θέματα πολλών φωτογράφων.

Αποτελεί μία μεγάλη κατηγορία στη φωτογραφία με πολλούς φωτογράφους να ασχολούνται με αυτή ερασιτεχνικά, αλλά και επαγγελματικά. Ο Δημήτρης Ζαμπάκας, στον ελεύθερο του χρόνο, απαθανατίζει τις επιβλητικές ομορφιές της ορεινής Πύλης (μέρα-νύχτα, χειμώνα-καλοκαίρι) και μέσα από το κατατοπιστικό μικρό βίντεο στον Πορταϊκό ποταμό, δείχνει τις δυσκολίες που συναντά μέχρι να βρει τις πιο ωραίες γωνίες έτσι ώστε, να στήσει την κάμερα του όπου θεωρεί για το πιο απαιτητικό αποτέλεσμα.

Ο Δημήτρης Ζαμπάκας δίνει έμφαση σε έναν βασικό κανόνα για όσους καταπιάνονται με την φωτογραφία τοπίου… να μην το βάζουν ποτέ κάτω!!!.

Η φωτογράφιση αυτού του είδους είναι μια δύσκολη υπόθεση και απαιτεί μεγάλη υπομονή και επιμονή. Όλες αυτές οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που βλέπουμε καθημερινά από μεγάλους φωτογράφους στο διαδίκτυο τραβήχτηκαν με πολύ κόπο, προσπάθεια, υπομονή και φυσικά με πολλές δοκιμές!

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.