Ο Εμμανουήλ (Μανώλης) Τζουλιάνος από Άγιο Προκόπιο επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”.

Ακόμα μια νέα υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στην ομάδα του Υποψήφιου Δημάρχου Πύλης Θεόδωρου Χήρα και στον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον».  

Ο Τζουλιάνος Εμμανουήλ (Μανώλης), αποδέχτηκε την πρόταση του κ. Χήρα και συμπορεύονται στο δρόμο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. 

Ο Μανώλης είναι παντρεμένος με την Ευγενία Βασιλακοπούλου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Διαμένει με την οικογένειά του μόνιμα στον Άγιο Προκόπιο.

Ο Μανώλης είναι Πτυχιούχος του ΤΕΙ Λογιστής Πειραιά και εργάζεται στον Δήμο Καρδίτσας.

Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητά του δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Υποψήφιου Δημάρχου Πύλης, κ. Θεόδωρου Χήρα να συμμετάσχω στο συνδυασμό του. Με όρεξη και διάθεση για προσφορά προς το κοινό καλό, πορεύομαι μαζί του, στη μεγάλη αλλαγή που χρειαζόμαστε. Γιατί ο τόπος που ζω μόνιμα έχει ανάγκη την ανάπτυξη. Γιατί η καθημερινότητα μας πρέπει να αναβαθμιστεί. Γιατί Δήμος μας αξίζει να πρωταγωνιστεί!»

Ο κ. Χήρας από την πλευρά του ανέφερε σχετικά… «Η απόφαση του Μανώλη να συμπορευθεί μαζί μας, με τιμά ιδιαίτερα, τόσο εμένα όσο και την ομάδα του συνδυασμού μας «Πορεία στο Μέλλον». Άνθρωπος εργατικός, συγκροτημένος και υπεύθυνος! Με θέληση να προσφέρει στα κοινά.

Ο Μανώλης θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Αγίου Προκοπίου.

Μανώλη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!»

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia