Ο Θεόδωρος Χ. Χήρας υποψήφιος με τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.

Ο Θεόδωρος Χ. Χήρας υποψήφιος με τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Φίλες και φίλοι, 

Η αγάπη μου για τον τόπο μας, με οδηγεί να συμμετέχω εκ νέου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” και επικεφαλής τον Θοδωρή Π. Χήρα. 

Την τετραετία που πέρασε, με τους υπόλοιπους συναδέλφους μου, αναδείξαμε τις ιδιοτελείς και σφετεριστικές πρακτικές τις οποίες εφάρμοσε η δημοτική αρχή του κυρίου Μαράβα. Η ηθική κατάπτωση της δημοτικής αρχής περιλάμβανε, από τις απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους, μέχρι τα ανύπαρκτα ή ημιτελή έργα στα χωριά του ορεινού όγκου και του κάμπου. Εδραιώθηκε το σύνθημα «Πρώτα ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ άνθρωπος», με την δημοτική αρχή να λειτουργεί μόνιμα με πρακτικές προς όφελος των λίγων και σε βάρος των πολλών.

Γινόμασταν μάρτυρες του ευτελισμού της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, με τον Δήμαρχο να απαξιεί να απαντήσει στις ερωτήσεις μας, καλύπτοντας την πολιτική του ανυπαρξία με ειρωνικό ύφος προς τους ερωτώντες. Καμία απάντηση για την αδυναμία της δημοτικής αρχής να συντάξει ολοκληρωμένες μελέτες για την διεκδίκηση χρηματικών ποσών και έργων από το ταμείο ανάκαμψης. Καμία απάντηση ως προς την αδυναμία σύνταξης στατικών μελετών για την δομική θωράκιση των σχολικών μας κτιρίων. Καμία απάντηση για τους λόγους που αποφάσιζε συστηματικά να αναθέτει έργα σε εκείνους τους προμηθευτές, που η προσφορά τους ήταν ακόμη και διπλάσια από την ελάχιστη δυνατή διαθέσιμη.

Η λεπτομερής αποτύπωση της αδυναμίας, ανεπάρκειας και ανικανότητας της δημοτικής αρχής του κυρίου Μαράβα να λειτουργήσει σε όφελος των δημοτών μπορεί να αποτυπωθεί μονάχα σε βιβλίο και όχι σε μία παράγραφο.

Την τετραετία που έρχεται διεκδικούμε εκ νέου να συμπορευτείτε με το όραμα μας για την πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας, που θα ξεκινάει από τον ορεινό όγκο και θα καταλήγει στα χωριά του κάμπου. Την αειφόρο ανάπτυξη που θα βασίζεται στις σύγχρονες μεθόδους ενεργειακής βιωσιμότητας. Την ουσιαστική ανάδειξη των τουριστικών περιοχών του Δήμου μας και στην εδραίωση αυτών ως ετήσιο τουριστικό προορισμό. Τον πολιτισμό, που ξεκινάει απ’ το κονάκι του Δερβέναγα, τα αρχαία “γομφικά” ευρήματα, την ανάδειξη των πλούσιων σε βότανα χωριών του Δήμου Πιαλείων μέχρι την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού αθλητισμού στον Δήμο μας. Την πολιτική προστασία με ουσιαστικές ενέργειες πρόληψης για να θωρακίσουμε τα δάση μας. Την εξασφάλιση ισχυρής κοινωνικής πολιτικής για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Επειδή τα ΛΟΓΙΑ μας θα μετουσιωθούν σε ΠΡΑΞΕΙΣ και αυτές σε ΕΡΓΑ. Ζητάμε να δώσετε τέλος στην αυτοδιοικητική κατάπτωση και ανυπαρξία. Επιδιώκουμε να μας πιστέψετε και να προχωρήσουμε μαζί για την ΑΛΛΑΓΗ.

– Ζητώ εκ νέου τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας για να συνεχίσω να σας εκπροσωπώ με ΗΘΟΣ, ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.

– Ζητώ ξανά τη ψήφο σας για να κάνω πράξη το κοινωνικό συμβόλαιο που διαμορφώνω καθημερινά με την καθεμία και τον καθένα σας.

– Μαζί θα διαμορφώσουμε την πορεία του Δήμου μας!

– Μαζί θα αλλάξουμε την καθημερινότητα και τις ζωές μας!

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Χ. Χήρας

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πύλης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia