Ο Θωμάς (Μάκης) Θεοδώρου υποψήφιος με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.

Ο Θωμάς (Μάκης) Θεοδώρου υποψήφιος με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.

Την εμπιστοσύνη του, για την επόμενη μέρα του Δήμου Πύλης εκφράζει στον Θεόδωρο Χήρα, ο Θωμάς (Μάκης) Θεοδώρου του Ευαγγέλου που συμμετέχει και επισήμως στον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» και κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. 

Ο Μάκης Θεοδώρου εργάζεται στην Ελληνική Αστυνομία επί 22 έτη και τα τελευταία 3 χρόνια στην Κινητή Αστυνομική Μονάδα.

Είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στις Υπαίθριες δραστηριότητες και Χιονοδρομία. Επί δύο θητείες ήταν εκλεγμένο μέλος στο συμβούλιο της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ), ενώ επί σειρά ετών είναι ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής σε διάφορα Σωματεία του Νομού Τρικάλων.

Έχει ρίζες από το Κοτρώνι και το Ροπωτό, ενώ μεγάλωσε στην Πύλη. Είναι παντρεμένος με την Γωγώ Ασκητή και πατέρας δύο παιδιών.

Με αφορμή την υποψηφιότητά του, ο Μάκης Θεοδώρου ανέφερε σχετικά …. «Αυτές οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι κρίσιμες –όπως και κάθε εκλογική αναμέτρηση- καθώς οι πολίτες του Δήμου Πύλης οφείλουν να αποφασίσουν υπεύθυνα και συνειδητά ποιοι θα τους εκπροσωπήσουν και θα λάβουν αποφάσεις για το τώρα και το αύριο.

Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι απλή υπόθεση και δεν πρέπει να είναι, διότι όλοι καλούμαστε να αποφασίσουμε για τον τόπο μας. Θεωρώ ότι είναι χρέος για εμάς τους νέους να ασχοληθούμε με τα κοινά του Δήμου. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους, άφθαρτους, με νέες ιδέες και όραμα. Αυτό ήταν που με ώθησε να συμμετάσχω σ’ αυτόν τον αγώνα.

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αποδέχτηκα την πρόταση του Θοδωρή Χήρα να συμπορευτώ μαζί του, στον δύσκολο και απαιτητικό στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Θα εργαστώ σκληρά με τις αγνότερες προθέσεις, πάντα πιστός στις Αρχές μου για τον τόπος μας, τη γη μας, τους ανθρώπους μας που αγαπάμε και πονάμε. Δεν είναι απλά ένα μέρος που ζούμε αλλά ένα κομμάτι της ίδιας μας της ζωής».

Εξηγώντας τους λόγους που πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά, ο ίδιος αναφέρει επιπροσθέτως τα εξής…. «λόγω της καθημερινής μου επαφής με τους δημότες της Πύλης στο πλαίσιο των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Δέσμευση μου είναι ότι θα δώσω αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων, μικρών και μεγάλων αλλά παράλληλα να σχεδιάσουμε με προοπτική την επόμενη μέρα του Δήμου μας».

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia