Ο Καραγεώργος Δημήτριος από Φήκη επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”.

Ακόμα μια δυναμική προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» έλαβε χώρα και επίσημα, καθώς ο Θεόδωρος Χήρας έδωσε τα χέρια με τον Καραγεώργο Δημήτριο του Ευαγγέλου και συμπορεύονται στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ο Δημήτρης διαμένει μόνιμα στη Φήκη και εργάζεται ως Ιδιωτικός Υπάλληλος. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών τέκνων. Ένας δραστήριος και κοινωνικά «ανήσυχος» άνθρωπος με αγάπη για τη Φήκη και διάθεση για προσφορά.

Σε δήλωσή του ο ίδιος αναφέρει: «Η απόφασή μου να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση πηγάζει από την έντονη διάθεσή μου για ανιδιοτελή προσφορά. Αγαπώ πολύ τον τόπο μου και επιθυμώ να συνεισφέρω ενεργά για την ανάπτυξη του χωριού μου. Όφελος όλων είναι να ενεργήσουμε μεθοδικά και συστηματικά ώστε να επέλθει η αναβάθμιση στην καθημερινότητά μας. Το όραμα και οι αξίες που εκπροσωπεί ο συνδυασμός «Πορεία στο Μέλλον» ταυτίζονται απόλυτα με τα πιστεύω μου, γι’ αυτό και θα αγωνιστώ στο πλευρό του κ. Χήρα που αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για το μέλλον του Δήμου Πύλης».

Ο κ. Χήρας εμφανώς ικανοποιημένος δηλώνει: «Αγαπητέ Δημήτρη, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που ανταποκρίθηκες θετικά στο κάλεσμά μου και συμμετέχεις στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο. Είσαι ένας άνθρωπος δυναμικός, δραστήριος, υπεύθυνος και συγκροτημένος. Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από άτομα σαν εσένα!

Ο Δημήτρης κατέρχεται υποψήφιος σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Φήκης.

Δημήτρη, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia