Ο Λάζαρος Κακαράντζας από Στουρναραίικα υποψήφιος με τον Θεόδωρο Χήρα.

Ο Λάζαρος Κακαράντζας από Στουρναραίικα υποψήφιος με τον Θεόδωρο Χήρα.

Σε μια ακόμα δυναμική προσθήκη στο  συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» προχώρησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Κακαράντζα Λάζαρο του Νικολάου και βαδίζουν από κοινού, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Λάζαρος κατάγεται από τα όμορφα Στουρναραίικα και εργάζεται ως Ιδιωτικός Υπάλληλος. Ιδιαίτερα αγαπητός νέος στην τοπική κοινωνία με διάθεση για προσφορά και αγάπη για τον τόπο του.

Ο ίδιος δηλώνει: «Η αγάπη μου για τα Στουρναραίικα και τον ορεινό όγκο καθώς και η θέλησή μου να προσφέρω στα κοινά είναι αστείρευτη. Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου και συντάσσομαι ενεργά στον αυτοδιοικητικό συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» με επικεφαλής τον Θεόδωρο Χήρα. Επιλέγω, να βαδίσω στο δρόμο της αλλαγής, στο δρόμο της ανάπτυξης! «Πορεία στο Μέλλον» λοιπόν…διότι αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή ώστε τα χωριά μας και ο Δήμος Πύλης γενικότερα να μπούνε σε τροχιά ανάπτυξης».

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας δήλωσε: «Ένας ακόμα νέος άνθρωπος προστέθηκε μόλις στην ομάδα μας. Η υποψηφιότητα του Λάζαρου, δυναμώνει ακόμα πιο πολύ το ψηφοδέλτιό μας. Ένας τίμιος νεαρός… δυναμικός, πρόθυμος, μεθοδικός και συγκροτημένος. Ένας άνθρωπος με ήθος, αξίες και όραμα. Σ’ ευχαριστώ ιδιαιτέρως που αποδέχτηκες την πρότασή μου Λάζαρε και συμμετέχεις στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο. Όλοι μαζί θα δράσουμε με ανιδιοτέλεια και μοναδικό γνώμονα, το καλό του Δήμου και των δημοτών.

Ο Λάζαρος κατέρχεται Υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Στουρναραίικων.

Λάζαρε, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia