Ο Μήτσιος Παναγιώτης από το Βάκαρι επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”.

Ο Μήτσιος Παναγιώτης από το Βάκαρι επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”.

Μία πολλά υποσχόμενη υποψηφιότητα έλαβε χώρα και επισήμως για το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” καθώς ο Θεόδωρος Χήρας έδωσε τα χέρια για την από κοινού συμπόρευση με τον Μήτσιο Παναγιώτη του Δημητρίου, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Παναγιώτης διαμένει μόνιμα στο Βάκαρι. Είναι κτηνοτρόφος και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βακαρίου-Φορτωσίου “Το Αυγό”.

Ο ίδιος δηλώνει σχετικά…. << Ο ορεινός όγκος του Δήμου μας είναι η ζωή μου. Η αγάπη μου για το Βάκαρι είναι ανυπέρβλητη. Θέλω να προσφέρω από την πλευρά μου τα μέγιστα για ένα καλύτερο μέλλον στα απομακρυσμένα χωριά του Δήμου μας. Τα προβλήματα πολλά και διαχρονικά….όμως με θέληση και μεθοδικότητα , υπάρχουν λύσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών. Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις με τον Θεόδωρο Χήρα και τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”. Για την ανανέωση….για την πρόοδο…για την ΑΛΛΑΓΗ!!! >>

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας, δήλωσε…. << Για τον Παναγιώτη κάθε μέρα είναι πρόκληση…κάθε μέρα είναι αγώνας. Έχει μάθει στα δύσκολα και διαθέτει την εμπειρία, την αγνή αγάπη και την αστείρευτη θέληση για να συμβάλει στην αναβάθμιση της ορεινής μας πατρίδας.

Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Δέσης.Παναγιώτη καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή σου επιτυχία! >>

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia