Ο πανικός του κ. Παπαστεργίου.

Χθες, μόλις λίγες μόλις μέρες πριν τις εκλογές γίναμε μάρτυρες μια κατάπτυστης και άκρως τοξικής προπαγάνδας από μαϊμουδοφάντασμα δημοσκοπική εταιρεία η οποία προσπάθησε να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη της τρικαλινής κοινωνίας.

Σύμφωνα με την έρευνα αυτής της εταιρείας δείχνει ότι η παράταξη «Παπαστεργίου» εκτός του ότι τις τελευταίες μέρες ασχολείται μόνο με τις άλλες αντιμαχόμενες παρατάξεις εξ’ ου και ο μεγάλος πανικός της «δείχνει» να προηγείται η παράταξη του με ποσοστά… χούντας και να κερδίζει από την πρώτη Κυριακή!!!

Ο πανικός είναι συναίσθημα που παραλύει την λογική και οδηγεί τον άνθρωπο σε καταστάσεις που δεν ελέγχει. Ο κ. Παπαστεργίου βρίσκεται σε κατάσταση πανικού πλέον και του συνιστούμε να έρθει στα λογικά του δίχως παραπλανητικές κινήσεις που υποδηλώνουν πολιτική νοσηρότητα.

Το να δίνει στην παράταξή μας 1,8% με απλή αναλογική, όταν το 2014 είχε πάρει 4,22% δείχνει ξεκάθαρα τον εκνευρισμό του επιχειρώντας να καθοδηγήσει την κοινή γνώμη παραπλανώντας και δηλητηριάζοντας τους Τρικαλινούς πολίτες αλλά και την πολιτική ζωή του τόπου.

Εμείς ως «Τρίκκης Πολιτεία για τους πολίτες» ζητάμε την παρέμβαση του εισαγγελέα, του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση καθώς και του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για το θέμα των δημοσκοπήσεων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia