Ο Σάκης Μπαλατσούκας στον συνδυασμό του Βαλάντη Τσιούτσια

Ακόμα μια νέα δυνατή υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στην ομάδα του
Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Βαλάνη Τσιούτσια και στον συνδυασμό “Πύλη
ΑΞΙΩΝ”. Μαζί του λοιπόν και ο νεαρός Σάκης Μπαλατσούκας. Υδραυλικός στο επάγγελμα,γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κοτρώνι ενώ τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στηνΠύλη. Είναι παντρεμένος με την Χρυσάνθη Καραδήμα και πατέρας δύο παιδιών.
Ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, αρκετά δραστήριος με αγάπη για τον τόπο του και διάθεση για προσφορά. Διετέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοτρωνίου καθώς επίσης είναι και μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Πύλης.
Ο ίδιος αναφέρει: “Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους φρέσκους σε ιδέες,γεμάτους διάθεση για προσφορά και δημιουργία και πιστεύω ότι ο Βαλάντης ανήκει σε αυτούς. Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω γι’ αυτό κατέρχομαι ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πύλης στις επερχόμενες δημοτικέςεκλογές του Μάη, με τον συνδυασμό «Πύλη ΑΞΙΩΝ» του Βαλάντη Τσιούτσια, με μόνο κίνητρο τη διάθεσή μου για προσφορά γιατί ο τόπος μας το χρειάζεται”. Ο κ. Τσιούτσιας σαφώς ενθουσιασμένος από την προσθήκη του κ. Μπαλατσούκα, αναφέρει: Η προσθήκη ενός ακόμα νέου ανθρώπου στην ομάδα μας δίνει επιπρόσθετα μια ανανεωτική ματιά για τα δρώμενα του Δήμου Πύλης”.
Σάκη, καλωσόρισες στην ομάδα μας! Σου ευχόμαστε καλή ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia