ΠαραπολιτικάΤρίκαλαΟ Σάκης φέρνει σταθερό internet στο Αμπελοχώρι!

Ασταμάτητος ο πρόεδρος του Αμπελοχωρίου Σάκης Νικογιάννης, με συνεχείς πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν το γραφικό Αμπελοχώρι και μαγνητίζουν το ενδιαφέρον των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών. Μια ακόμη σημαντική ενέργεια του πολυμήχανου Σάκη παίρνει το δρόμο της υλοποίησης, καθώς μόλις χθες, έλαβε τη διαβεβαίωση ότι σε ένα περίπου μήνα το χωριό θα έχει σταθερό internet! Όπως ήταν αναμενόμενο, η σχετική ανακοίνωση στο fb προκάλεσε ενθουσιασμό στους Αμπελοχωρίτες που περιμένουν πως και πως τον ερχομό του καλοκαιριού για να...

Ασταμάτητος ο πρόεδρος του Αμπελοχωρίου Σάκης Νικογιάννης, με συνεχείς πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν το γραφικό Αμπελοχώρι και μαγνητίζουν το ενδιαφέρον των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών. Μια ακόμη σημαντική ενέργεια του πολυμήχανου Σάκη παίρνει το δρόμο της υλοποίησης, καθώς μόλις χθες, έλαβε τη διαβεβαίωση ότι σε ένα περίπου μήνα το χωριό θα έχει σταθερό internet! Όπως ήταν αναμενόμενο, η σχετική ανακοίνωση στο fb προκάλεσε ενθουσιασμό στους Αμπελοχωρίτες που περιμένουν πως και πως τον ερχομό του καλοκαιριού για να χαρούν και φέτος το αγαπημένο τους χωριό. Φυσικά θα σερφάρουν… ανεμπόδιστα! Δείτε τη γεμάτη ενθουσιασμό εξαγγελία του Σάκη Νικογιάννη:

«Ο Αμπελοχώριτες με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι μετά από πολλές προσπάθειες 4 χρόνια και πολλές πιέσεις μου στόν ΟΤΕ θα έχουμε INTERNET σταθερό στο χωριό σε ένα μήνα περίπου»

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.