Ο Τριχιάς Γεώργιος από Άγιο Βησσαρίωνα επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”.

Ο Τριχιάς Γεώργιος του Βασιλείου και της Αργυρούλας  ανακοινώνει την κάθοδό του  στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, στο πλευρό του Θεόδωρου Χήρα με τον συνδυασμό «ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», ως υποψήφιος πρόεδρος για την τοπική κοινότητα του Αγίου Βησσαρίωνα.

Ο Γεώργιος Τριχιάς είναι αγρότης, παντρεμένος με την δασκάλα Δήμητρα Καρακικέ και πατέρας ενός αγοριού.

Υπήρξε πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίου Βησσαρίωνα κατά την 5ετία 2014-2019, απείχε από τα κοινά την 4ετία 2019-2023 και πλέον διεκδικεί εκ νέου το αξίωμα του προέδρου. Ο ίδιος ο υποψήφιος δήλωσε τα ακόλουθα:  

‘‘Αγαπητοί μου συγχωριανοί,

Όλοι με ξέρετε και γνωρίζετε τι άνθρωπος είμαι και πόσο αγαπώ τον τόπο μας. Κατά την διάρκεια της 5ετούς θητείας μου ως πρόεδρος εργάστηκα σκληρά για την εξέλιξη του τόπου μας και την δημιουργία έργων και ήμουν πάντα δίπλα σε όλους σας, χωρίς να με ενδιαφέρει αν με ψηφίσατε ή όχι. Δυστυχώς όμως, παρά την προσπάθειά μου δεν κατόρθωσα να υλοποιήσω το όραμά μου για το χωριό μας λόγω των προσκομμάτων και των καθυστερήσεων  που ανέκυπταν σε επίπεδο Δημοτικής Αρχής. Ωστόσο, χαίρομαι που είδα πως έστω και μετά την λήξη της θητείας μου κάποια έργα από αυτά που έγιναν τα είχα δρομολογήσει εγώ ως πρόεδρος, διότι δεν αναζητώ τα εύσημα κανενός, αλλά την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.  

Μετά από την σύντομη αποχή μου από τα κοινά,  αποφάσισα συνειδητά και κατόπιν ωρίμου σκέψεως να διεκδικήσω εκ νέου την ψήφο σας, αυτή την φορά με τον συνδυασμό «ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» με επικεφαλής τον Θεόδωρο Χήρα, στοχεύοντας στην εξέλιξη του τόπου μας, τόσο σε επίπεδο κοινότητας όσο και σε επίπεδο Δήμου, όπου η αλλαγή και η ανανέωση κρίνονται αναγκαίες.

Κλείνοντας, θέλω να ζητήσω την ψήφο σας. Μόνο εσείς αγαπητοί συγχωριανοί έχετε την δύναμη να με κάνετε ξανά πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Βησσαρίωνα και να μου δώσετε την δύναμη να παλέψω για την εξέλιξη, την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας. Με την ψήφο σας το όραμά μου για ένα καλύτερο αύριο θα πάρει σάρκα κι οστά κι όλοι μαζί θα χαράξουμε μια νέα πορεία, μια «ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Β. Τριχιάς’’

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia