Ο Τσεργούλας Απόστολος από Λυγαριά επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”.

Μια ακόμα σημαντική υποψηφιότητα υποδέχεται ο συνδυασμός «Πορεία στο Μέλλον», καθώς ο Τσεργούλας Απόστολος έδωσε τα χέρια με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα και πορεύονται μαζί από κοινού, με φόντο τις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.

Ο Αποστόλης διαμένει μόνιμα στη Λυγαριά και εργάζεται ως Ιδιωτικός Υπάλληλος. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός τέκνου. Δραστήριος και δυναμικός με αγάπη για το χωριό του.

Ο ίδιος δηλώνει: « Η απόφαση κάποιου να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι και ο τρόπος που δείχνει την αγάπη για τον τόπο του και τη διάθεσή του να προσφέρει σ’ αυτόν. Αισθάνομαι έτοιμος να βαδίσω στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Πύλης Θεόδωρου Χήρα και στον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» διότι βασικό όραμα είναι ένας σύγχρονος Δήμος με τη συμμετοχή νέων ανθρώπων, με νέες ιδέες…Με όρεξη και διάθεση για προσφορά, πάντα με άξονα το συμφέρον του τόπου και των συνδημοτών».

Ο κ. Χήρας εμφανώς ικανοποιημένος επισήμανε: «Ο τόπος μας, χρειάζεται νέους ανθρώπους με διάθεση, μεράκι και φρέσκες ιδέες, για να αρχίσει να ανακάμπτει. Ο Αποστόλης, έρχεται να προστεθεί στην παράταξή μας «Πορεία στο Μέλλον». Ένας νέος άνθρωπος με όρεξη να συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια. Όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα μας για έναν Δήμο Πύλης πιο δημιουργικό και έντονα αναπτυξιακό.

Απόστολε, σ’ ευχαριστώ που αποδέχτηκες την πρότασή μου να συμμετέχεις στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο.

Ο Αποστόλης θα είναι υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Λυγαριάς.

Αποστόλη, καλωσόρισες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!»

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia