ΠαραπολιτικάΤρίκαλαΟ Φόρης βάζει τάξη στη λαϊκή (εικόνες)

Επιδέξιους χειρισμούς έκανε και αυτή τη φορά ο εντεταλμένος για τα θέματα της λαϊκής αγοράς Φόρης Ρόμπος, όσον αφορά την οργάνωση της προσωρινής λαϊκής επί της οδού Καραϊσκάκη. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των Σωματείων, ο δημοτικός σύμβουλος εφάρμοσε κατά γράμμα τους κανονισμούς κατά της πανδημίας και έτεινε ευήκοα ώτα στους καταστηματάρχες που κατέθεσαν ενστάσεις για κάποιους πάγκους που βρίσκονται κοντά τις εισόδους των επιχειρήσεων. Σε κάποια στιγμή τον ακούσαμε να λέει… Ο, τι δεν λύνεται...

Επιδέξιους χειρισμούς έκανε και αυτή τη φορά ο εντεταλμένος για τα θέματα της λαϊκής αγοράς Φόρης Ρόμπος, όσον αφορά την οργάνωση της προσωρινής λαϊκής επί της οδού Καραϊσκάκη. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των Σωματείων, ο δημοτικός σύμβουλος εφάρμοσε κατά γράμμα τους κανονισμούς κατά της πανδημίας και έτεινε ευήκοα ώτα στους καταστηματάρχες που κατέθεσαν ενστάσεις για κάποιους πάγκους που βρίσκονται κοντά τις εισόδους των επιχειρήσεων.

Σε κάποια στιγμή τον ακούσαμε να λέει… Ο, τι δεν λύνεται κόβεται.. στέλνοντας σαφές μήνυμα σε ελάχιστους πωλητές ότι όλοι θα πειθαρχήσουν στο πλάνο της νέας λαϊκής αγοράς.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.