Πάει τρένο η ομάδα Χήρα! Πήραν και τον Θανάση Κόττη!

Σε μία άκρως δυναμική προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού του “Πορεία στο Μέλλον” προχώρησε ο Θεόδωρος Χήρας, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Κόττη Αθανάσιο του Γεωργίου και συμπορεύονται στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Θανάσης είναι 47 ετών και διαμένει μόνιμα στην Μουριά Τρικάλων. Είναι παντρεμένος με την Μαλιώρα Βασιλική, η οποία κατάγεται από την Πηγή Τρικάλων και είναι πατέρας τριών τέκνων. Επί σειρά ετών εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητα του, δήλωσε…. << Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου. Το όραμα και οι αξίες που πρεσβεύει ο αυτοδιοικητικός συνδυασμός “Πορεία στο Μέλλον” ταυτίζονται πλήρως με τα “πιστεύω” μου, γι’αυτό και θα αγωνιστώ στο πλευρό του Θοδωρή Χήρα με όλες μου τις δυνάμεις, διότι αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για το μέλλον του Δήμου Πύλης.

Δεν συμφωνώ με τα επαναλαμβανόμενα λάθη της νυν Δημοτικής Αρχής. Πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος στην στασιμότητα που βιώνουν τα χωριά μας τα τελευταία χρόνια. Οφείλουμε να ενεργήσουμε μεθοδικά και συστηματικά για να επανέλθει η αναβάθμιση στην καθημερινότητά μας και η ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή. Η αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πύλης είναι επιβεβλημένη. Η νυν Δημοτική Αρχή εννιά χρόνια δεν προσέφερε τίποτα στον τόπο μας! Ήρθε η ώρα για ανανέωση! Ήρθε η ώρα για Πορεία στο Μέλλον! >>

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας ανέφερε σχετικά…. << Ο Θανάσης είναι ένας τίμιος και εργατικός οικογενειάρχης. Άνθρωπος με τεκμηριωμένη άποψη και με αστείρευτη θέληση για προσφορά στα κοινά. Υπεύθυνος, κοινωνικά ευαίσθητος, συγκροτημένος, πρόθυμος και δραστήριος. Έχει μάθει στα δύσκολα στη ζωή του και ξέρει να βρίσκει λύσεις σε κάθε πρόβλημα.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από ενεργούς πολίτες σαν τον Θανάση. 

Τον ευχαριστώ που ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα μου και συμμετέχει στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο.

Ο Θανάσης θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Μουριάς.

Θαναση, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia