Παπαστεργίου: «Συνεννόηση με τους καταστηματάρχες για τα τραπεζοκαθίσματα»

Συνεννόηση ζητά από τους καταστηματάρχες της εστίασης ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις για τα τραπεζοκαθίσματα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 :

«Φέτος ξεκίνησε λίγο απότομα η επαναλειτουργία της εστίασης, και ακόμα δεν είναι τακτοποιημένος κανένας επιχειρηματίας. Θα πρέπει λοιπόν σιγά σιγά, και με ανεκτικότητα από τη μεριά μας, να έρθουν οι καταστηματάρχες να δηλώσουν τα σημεία στα οποία θέλουν να βγάλουν τραπεζοκαθίσματα.

Η γενική αρχή θα είναι ότι βγάζουνε φέτος τραπεζοκαθίσματα εκεί που βγάζανε πέρυσι, τους είχαμε ήδη δώσει μια επιπλέον σειρά στην Ασκληπιού. Από κει και πέρα, αν υπάρχουν αιτήματα για κάποιες νέες θέσεις, θα πρέπει να τις δούμε. Και φυσικά, δεν βγάζουμε καθίσματα όπου μας αρέσει.

Αν δηλαδή κάποιος καταστηματάρχης θέλει να βγάλει στην κεντρική πλατεία, και απλά πάει και το κάνει, τι πρέπει εμείς να κάνουμε μετά;

Δε νοείται σοβαρή κοινωνία στην οποία ο κάθε καταστηματάρχης θα βάζει τραπεζοκαθίσματα όπου τον βολεύει, πρέπει να υπάρχει συνεννόηση.»

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia