Παροχή πρώτων Βοηθειών στους αθλητές από τον Ε.Ε.Σ. Τρικάλων. “[εικόνες]Το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Φεβρουαρίου 2020, στην πόλη των Τρικάλων, διεξήχθη το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, με τη συμμετοχή 450 περίπου αθλητών, όλων των ηλικιακών κατηγοριών.Το εν λόγω πρωτάθλημα, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην πόλη, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.


Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ.,παραβρέθηκε στους αγώνες με Εθελοντές και την Νοσηλεύτρια – Εκπαιδεύτρια Πρώτων Βοηθειών, έπειτα από αίτημα του Συλλόγου, για την παροχή Πρώτων Βοηθειών στους αθλητές.


Οι εθελοντές αντιμετώπισαν με επαγγελματισμό τα περιστατικά που προέκυψαν, όπως κατάγματα, διαστρέμματα, θλάσεις, τραυματισμούς, εκδορές, ρινορραγίες.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του πρωταθλήματος, η παρουσία τους σε όλη τη διάρκειά των αγώνων προσέφερε πολύ σημαντικό αίσθημα ασφάλειας σε όλους τους συμμετέχοντες συμβάλλοντας στην επιτυχία της διοργάνωσης και για αυτό τον λόγο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στη Νοσηλευτική υπηρεσία του Τμήματος.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia