Περιοδεία στην Πύλη και συνάντηση με το δήμαρχο Κ. Μαράβα είχε ο Φώτης Καψάλης

Περιοδεία στην Πύλη και συνάντηση με το δήμαρχο Κ. Μαράβα είχε ο Φώτης Καψάλης

Με το δήμαρχο Πύλης, Κώστα Μαράβα, συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν το κλείσιμο των προεκλογικών του περιοδειών, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της συμμαχίας, «Πράσινο και Μωβ», Φώτης Καψάλης.

Ο επικεφαλής του Τρικαλινού ψηφοδελτίου επισκέφτηκε την Πύλη, συναντήθηκε με το δήμαρχο, αναπτύσσοντας μια γόνιμη συζήτηση για το Δήμο Πύλης, μια περιοχή με πολλές ιδιαιτερότητες λόγω της μεγάλης έκταση και της σύνδεσης δυο διαφορετικών περιοχών, με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, πεδινό και ορεινό κομμάτι.

Στην συνάντηση ο δήμαρχος Πύλης ενημέρωσε τον υποψήφιο βουλευτή για το έργο που αναπτύσσεται στο Δήμο, τις Υπηρεσίες του, αλλά και τις δράσεις που αναπτύσσονται.

Μίλησε για τα έργα που επιβάλλεται να εκτελεστούν και αφορούν τον Τουρισμό, αλλά και για εκείνα που θα βοηθήσουν τους πολίτες σε κάθε τομέα. Ένα από αυτά τα αναγκαία έργα είναι η δημιουργία του φράγματος της Πύλης, ένα αξιοσημείωτο έργο, το οποίο θα βοηθήσει αφενός στην ύδρευση, της Πύλης και των Τρικκαίων, αλλά και στην άρδευση από την Πύλης έως και το πεδινό κομμάτι κοινοτήτων του Δήμου Τρικκαίων. Σαφώς το έργο θα δώσει τουριστική αναζωογόνηση στην περιοχή, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου.

Ο δήμαρχος Πύλης ευχήθηκε στον υποψήφιο βουλευτή καλή επιτυχία στις βουλευτικές εκλογές, παροτρύνοντας να συνεχίσει την προσπάθεια μελλοντικά, κάνοντας πράξη τους στόχους και τα όνειρά του.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia