Περιφέρεια: 2 νέα κρούσματα Covid -19 στα Τρίκαλα

Δελτίο Ενημέρωσης θετικών κρουσμάτων Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Από  12/9/2020 ώρα 14:00  έως 13/9/2020 ώρα 14:00

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

-Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν  2 νέα κρούσματα Covid -19.

1 κρούσμα αποτελεί στενή επαφή κρούσματος (10/09/2020) και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο ενώ 1 ακόμη προσήλθε και  εξετάστηκε στο Γ.Ν. Τρικάλων  μετά από συμπτωματολογία.

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν  3 νέα  κρούσματα Covid -19.

1 κρούσμα  αποτελεί στενή επαφή κρούσματος  (07/09/2020)  και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο ενώ 2 ακόμη κρούσματα  δεν διαθέτουν  ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκαν ένα στο Π.Γ.Ν Λάρισας μετά από συμπτωματολογία και ένα στο  Γ.Ν. Λάρισας χωρίς συμπτώματα, λόγω προγραμματισμένου  ταξιδιού στο εξωτερικό.

-Στην περιοχή του Βόλου 

Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19. 

Πρόκειται για άτομο που διαμένει σε άλλη γεωγραφική περιοχή και είχε προσέλθει για παραθερισμό. Εξετάστηκε στο Γ.Ν. Βόλου κατόπιν συμπτωματολογίας.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia