ΠΜΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ- Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του αγαπημένου συναδέλφου Σπύρου Σαμαρά

Το παράρτημα Τρικάλων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου εκφράζει την θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου συναδέλφου Σπύρου Σαμαρά.

Ο Σπύρος υπήρξε από τα πρώτα μέλη του Συλλόγου μας, ενώ ήταν αναπληρωματικό μέλος της διοίκησης. Από την πρώτη στιγμή έδειξε την ανησυχία του για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο κλάδος διαχρονικά, αλλά ιδιαίτερα την περίοδο της καραντίνας όπου οι περισσότεροι καλλιτέχνες αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες λόγω έλλειψης μέριμνας της κυβέρνησης για επίδομα ειδικού σκοπού.

Πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις του συλλόγου για να ληφθούν μέτρα για τους καλλιτέχνες, αλλά και για άλλα προβλήματα του κλάδου. Ιδιαίτερη αγωνία είχε για την επιτυχία της συναυλίας αλληλεγγύης που πραγματοποιήσαμε για την στήριξη μουσικών που δεν είχαν καθόλου εισόδημα.

Η αγωνία του για τα προβλήματα του κλάδου δεν έλειψε ποτέ. 

Θα θυμόμαστε για πάντα τον ζήλο του, το πάθος του για την μουσική αλλά και για τους μουσικούς ως εργαζόμενους, την συνεισφορά του στο σωματείο μας, τις μελωδίες του που κάλυπταν τις κινητοποιήσεις μας αλλά και τις βραδιές μας στα live που έπαιζε. 

Καλό ταξίδι Σπύρο μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia