Πολύς κόσμος στον Μικέλη Χατζηγάκη: Βλέπω φίλους με τους οποίους θα πορευτώ μαζί τις επόμενες δεκαετίες (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Καρφίτσα δεν έπεφτε το πρωί της Κυριακής στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, όπου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Μικέλη Χατζηγάκη.

Πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά του νομού Τρικάλων κατέκλυσε όλους τους χώρους του Πνευματικού κέντρου, ενώ για την εξυπηρέτηση τους επιστρατεύτηκε γιγαντοοθόνη ώστε να παρακολουθήσουν την ομιλία υποψήφιου βουλευτή της κυβερνώσας παράταξης.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης έγινε δεκτός με ενθουσιώδες χειροκρότημα κατά την είσοδο του στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου, όπου τον προλόγισε με θερμά λόγια η καταξιωμένη δημοσιογράφος κα Μαριάννα Πυργιώτη:

«Κοιτάω αυτή την αίθουσα και βλέπω φίλους μιας ζωής, φίλους με τους οποίους θα πορευτώ μαζί τις επόμενες δεκαετίες» τόνισε με νόημα στην έναρξη της ομιλίας του ο Μικέλης Χατζηγάκης. Στη συνέχεια εστίασε σε πολλά θέματα της καθημερινότητας των πολιτών, όπως είναι η ενεργειακή κρίση, ο πληθωρισμός και η ακρίβεια, η κλιματική αλλαγή, η πράσινη ανάπτυξη, μέσα από τις τρεις ιδιότητες του ως υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων, ως στέλεχος του ιδιωτικού τομέα και ως νέος άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τον τόπο του, μεγαλώνοντας εδώ την οικογένεια του. Παράλληλα κατάθεσε τις δικές του προτάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας σ΄αυτή την δύσκολη ενεργειακή συγκυρία με την αξιοποίηση του αέρα, του ήλιου και του νερού, τριών πηγών ενέργειας που αφθονούν στην Ελλάδα.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης κατέθεσε 5 προτάσεις που θα αλλάξουν το πολιτειακό σύστημα στη χώρα και θα εξελίξουν τον πολιτικό βίο σε ένα πολύ καλύτερο επίπεδο:

  1. Υιοθέτηση ενός εκλογικού συστήματος με βάση ντο γερμανικό μοντέλο, δηλαδή του 1/3 των βουλευτών να εκλέγεται με λίστα και τα 2/3 μέσα από το λαό.
  2. Να διεξάγονται εκλογές κάθε 4 χρόνια, ούτε πριν ούτε μετά.
  3. Μείωση του αριθμού των Βουλευτών από 300 σε 200.
  4. Να γίνεται με σωστό τρόπο το πόθεν έσχες και
  5. Ο ΠτΔ να εκλέγεται από το λαό.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης στην επικείμενη εκλογική διαδικασία ζήτησε την στήριξη των πολιτών, υπογραμμίζοντας πως ο ίδιος θα τιμήσει στο ακέραιο την εμπιστοσύνη τους, υπηρετώντας την πολιτική με αρχές και αξίες και χωρίς εξαρτήσεις για το καλό του τόπου.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά « Σε αυτό το ταξίδι μου δεσμεύομαι να υπηρετήσω αρχές και αξίες με ηθική πυξίδα το συμφέρον των πολιτών και όχι το παιχνίδι των οικονομικών συμφερόντων. Οι πολιτικοί πρέπει να αποτελούν τη γνήσια φωνή των πολιτών και εγώ σ΄αυτή την κατηγορία ανήκω»

Την προεκλογική ομιλία του Μικέλη Χατζηγάκη παρακολούθησαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, οι Δήμαρχοι Τρικκαίων, Μετεώρων και Πύλης Δημήτρης Παπαστεργίου, Θοδωρής Αλέκος και Κώστας Μαράβας, Αντιπεριφερειάρχες, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολλοί άλλοι.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia